Miroslav Josef Bezecný, Bohdan Babinec: Ovládá covid telepatii?

06.07.2021 14:25

V šedesátých letech minulého století byl v Čechách promítán scifi film o tom, že na Zemi dopadlo z vesmíru semeno. Vyklíčila z něj obrovská masožravá rostlina, která k sobě telepaticky lákala své oběti - lidi - a požírala je. Provádí dnes covid to samé?

Miroslav Josef Bezecný, Bohdan Babinec: Ovládá covid telepatii?
Foto: Repro Youtube
Popisek: Koronavirus SARS CoV-2

Jinak si jednání některých lidí nedokážeme vysvětlit. Musíme-musíme-musíme. V zimě "museli" okamžitě jet na hory. A v létě zase - musíme-musíme-musíme. Okamžitě musí jet do zahraničí. To si opravdu nemohou dát rok pauzu? Co je k tomu nutká? Co je k tomu pohání? Opravdu covid ovládá telepatii, a dokáže k sobě lákat lidi? Aby se nejen nakazili, ale aby ho rozšiřovali dál? Ochrana proti covidu je prý porušování Základních lidských práv a svobod a porušováním Ústavy!? A šiřitelé covidu nás neohrožují?! To není porušování našich práv a svobod?! Třiceti tisícům mrtvých už nikdo práva a svobodu nenarušuje!

Očkování ani kontroly a testy na hranicích nejsou samospasitelné. Musíme si uvědomit, že žijeme na dně vzdušného oceánu. A že covid je vzdušnokapénková infekce. Šíři se nejen vdechováním. Ale ulpívá také na vlasech, na oděvu. I na věcech, které máme s sebou. A tím se také šíří dál. A tak by měly být na hranicích instalovány odmořovací komory. Kde by se povinně lidé, kteří přijíždí do České republiky, museli podrobit odmořovacímu procesu. Stejně jako všechny věci, které mají s sebou.

Kolik milionů bylo vynaloženo na vývoj české vakcíny? Zcela zbytečně. Proč se naši významní vědci nezaměří na vývoj testovacího rámu s čidly, které by jen tím, že rámem projde nakažený nebo nosič nákazy, covid odhalily? Jestliže - údajně - dokáží psi čichem odhalit covid, proč se vědci nezaměří tímto směrem? Že je to nemožné? Významné objevy se staly především proto, že někteří vědci "nevěděli", že je to nemožné.

Tak jen namátkou připomeneme - letadla těžší než vzduch nemohou létat; pokud přesáhne rychlost vlaku 48 km/h, bude vysát z vagonů všechen vzduch a cestující se udusí; z nebe žádné kameny padat nemohou, protože každý ví, že tam žádné kameny nejsou; na Měsíci není žádný prach, jsou tam jen ostré hrany, protože Měsíc nemá atmosféru, a tak tam nemůže docházet k erozi. Zatím za nejvýznačnější práci současných vědců považujeme vymýšlení nových slov a názvů. Jinak se můžeme dočíst, že: Vědci se domnívají... Vzrušení vědci stále hledají vysvětlení... Vědci jsou v rozpacích... Vědci zatím nemají jistotu...

Možná, že několik našich vědců na likvidaci covidu skutečně pracuje. Zatím jsme ale viděli naše slavné virology a epidemiology jen se nakrucovat před kamerami a zviditelňovat frázemi v médiích. Nebo že by se snad jednalo jen o kšeft - na čem se vydělá více, než...

Miroslav Josef Bezecný
MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…