Miroslav Josef Bezecný: Poděbrady jsou na srdce...

17.11.2021 9:09 | Komentář

Energetický regulační úřad opět zabodoval. ERÚ i naše vláda jsou asi "překvapeni" více než občané.

Miroslav Josef Bezecný: Poděbrady jsou na srdce...
Foto: pixabay.com
Popisek: Energie - ilustrační foto

Že, takřka přes noc, "vznikla" energetická krize. Že, takřka přes noc, začalo masivní zdražování. Že, takřka přes noc, jsou znehodnoceny peněžní vklady drobných střadatelů. Došlo zde k "zajímavé" situaci. Nejvýznačnější ekonomové, se ještě před pár hodinami předháněli, kdo je lepší, kdo více zná ekonomickou situaci. Prostě kdo z nich ví víc. A najednou jsou velice "překvapeni", že nevědí vůbec nic.

Naše vláda, ale i opozice, měli situaci "pevně" v rukou. To mi připomíná vtip z dob socialismu, kdy na jednom veřejném pisoáru byl nápis: "Jedině zde to máte, soudruzi, pevně v rukou." A tak jediné, na co se naši "nejvýznamnější" zmohli je, že jsou "překvapeni".

A Energetický regulační úřad? Teprve teď se "zjišťuje", že Energetický regulační úřad nemá kompetence a pravomoce regulovat! Na co tedy vlastně Energetický regulační úřad je?! Není to jen "trafika"?! Poděbrady jsou na srdce, a Energetický regulační úřad je na ....o.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty