Miroslav Josef Bezecný: Ryba smrdí od hlavy

17.04.2023 11:17 | Komentář

A tak máme zase mezinárodní ostudu. Opilý pan podplukovník, člen delegace, vedené ministrem dopravy Martinem Kupkou, prý sexuálně obtěžoval korejskou zdravotnici. Opět se povedou obsáhlé diskuse, zda pít či nepít, zda ženu plácnout či nikoliv, kdy a jak a proč, které významné osobnosti jsou pro plácání, a které proti.

Miroslav Josef Bezecný: Ryba smrdí od hlavy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vládní lavice ve sněmovně

Jak vidíme podle chaosu na českých silnicích, nedokáže si Kupka udělat pořádek ani v dopravě. Nedokáže ani slušně a čestně reprezentovat v zahraničí Českou republiku. Skandál naší vládnoucí pětidemolice (a nikoliv první) by měl vést k okamžitému odvolání Kupky z postu ministra, a nejen jeho. Ale určitě se opět nestane nic, a toto "malinkaté pochybení" se opět zamete pod koberec. Tam se toho ještě vejde!? Opět se budou hledat polehčující okolnosti, je to přece lidské.

Již za prvobytně pospolné společnosti se nejednalo jinak, i lovci mamutů, dokonce Tutanchamon prý plácnul Kleopatru, a proto mu dal Caesar přes držku. Že žili každý v jiné době? Na tom přece nezáleží. Důležité je, zdůvodnit selhání české delegace, a ostudu, kterou zavinil český voják, a potažmo i český ministr. A co na to řekne Černochová? Určitě se, jako voják, zachová čestně, (tím nemyslím, že by se měla zastřelit) a bude také rezignovat. Tím se jí splní velký sen - půjde bojovat na Ukrajinu, určitě přímo do Bachmutu. A tak zažijeme vládní krizi, která snad konečně otřese i jinak neotřesitelným Fialou.

Miroslav Josef Bezecný

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.