Miroslav Josef Bezecný: Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější...

04.01.2023 17:58 | Komentář

To názorně ukázala novoroční trachtace expremiérů. Někdo to také bere jako přehlídku neschopných aparátčíků, nebo také ukázku trestně stíhaných. Kolik z nich bylo s ostudou odejito? A kolik z nich Českou republiku vážně poškodilo - ať už ekonomicky nebo politicky?

Miroslav Josef Bezecný: Všichni jsme si rovni, ale někteří jsou si rovnější...
Foto: Hana Brožková
Popisek: Večeře , kterou uspořádal premiér Petr Fiala. Pozváni byli bývalí premiéři ČR a prezident Miloš Zeman s manželkami

Já mít takovou minulost, jako někteří z nich, tak „chodím domů kanálama". Jediný, kdo se nakonec ukázal jako charakterní člověk, byl Bohuslav Sobotka, který účast odmítnul. Fialová pětikolka stále nabádá a nařizuje šetřit. Nejen nabádá a nařizuje, ale provádí taková „cenová opatření", že nakonec lidem nic jiného nezbývá. Že se ještě chlubí nezřízenou žranicí a chlastanicí?! Jak jsme viděli, nějak si s úsporami elektrické energie hlavu nelámali. To ukázali osvětlením celé trachtace. Podle oblečení a jejich chování je také zřejmé, že tam předepsaných a proklamovaných 18 stupňů určitě neměli. Ani neměli dva svetry. V době, kdy samoživitelky a důchodci obrací každou korunu, a českou společnost ovládá permanentní stres, jak bude zítra, ex vyhození si debužírují. Čí to byl nápad, kdo to inicioval a kdo to zaplatí? Přímo Fiala? Jistě již ministerstvo financí, ve spolupráci s ministerstvem vnitra počítají, kolik to Fialovi vynese. A exekutoři spřádají plány, jak majetek Fialy prodají v dražbě. S nacpaným břichem a pohárem archivního vína se dobře vládne.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…