Miroslav Kulhavý: Hodila Evropa flintu do žita?

30.04.2019 8:33

To, že se ve zpravodajství muslimská migrantská invaze do Evropy jinými událostmi poněkud upozadila neznamená, že je problém menší a nebo že se ztratil. Stále přicházejí další a další (jednotlivci i do ČR) a tím je to horší a horší! A co víc, aktuálně je dle různých zdrojů připraveno na cestu 800 000 až jeden milión ekonomických uchazečů o přítomnost v evropském ráji.

Miroslav Kulhavý: Hodila Evropa flintu do žita?
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Mohamed ze Súdánu se sem z Calais prý dostal vlakem

Návratová politika se nedaří, kriminalita příchozích za poslední 3 roky vzrůstá, u násilné nejčastěji nožem, znásilnění žen se skoro neřeší a stěžovatelky na sexuální obtěžování a na nebezpečné oblasti dostanou od starosty “dobrou“ radu: obejděte to! A nebo jsou policií přímo osočovány z provokace. Také proto je těch nahlášených proti skutečnému počtu menšina. V rodném městě aby se dívka bála vyjít na ulici! A na to všechno od těch nejvyšších politiků včetně EU už vícekrát zaznělo: ZVYKEJTE SI!!

K tomu upozadění problémů kolem islámu v Evropě nepřispívají jen nové události, ale i cenzurní tlak jak na media, tak i na politiky a řadové občany. Už se za kritiku islámu trestá a udílí pokuty. Postoj politiků sice má racionální jádro: nebudeme o islámu mluvit, nebudeme nějakými opatřeními muslimy dráždit a tím zmenšíme radikálům příležitost k náboru sebevrahů. A když se nějaký sólista odpálí – platí už to zmíněné: musíme si zvykat!

Otázka na tento postoj v kontrastu s jeho „racionalitou“ visí už léta přímo před očima: co bude za 5, 10, 20 let? A nebo 50 let, tedy v době, které se dožijí dnešní dvacetiletí a mladší včetně nově narozených? Bohužel, řadu těch mladších, často absolventů různých humanitních oborů, vidíme v ulicích, jak protestují proti těm, kteří na nebezpečí nehumánní ideologie upozorňují. Přemýšlí vůbec? Umí se podívat do budoucnosti? Je statisticky doložitelné, že islám se šíří po celém světě včetně Evropy a neexistuje žádný model nebo vývojový fenomén, který tento trend zastaví. Pak je to vážení politici na vás a jistě máte vizi do budoucna, co s tím. A nebo jedete v tom falešně pragmatickém „po nás potopa“ a tedy platí to z titulku?

Spoléhat na to, že se islám sám ve svých radikálních tezích umírní, je čekání na Godota. Řeči o umírněnosti jsou jen zástěrkou pro nicnedělání. V každé větší muslimské komunitě se do čela dostanou ti radikálnější. Ale i toto „zatřídění“ je klamavé; jsou to jen ti, kteří uznávají a praktikují Korán jako celek. Ano, jistě existují mezi muslimy lidé, a není jich málo, kteří z lidského principu nechtějí zabíjet; nemají však sílu se v praxi protivit těm tezím z Koránu, kde je to správnému muslimovi nařizováno. Vůči svým radikálním spoluvěrcům zůstanou pasivní a nebo některé vidíme po teroristických skutcích jásat v ulicích nebo na soc. sítích. Ukázkou je tradiční reakce francouzských orgánů na požár Notre Dame, kdy ještě hořelo a už byly vyloučeny příčiny. A už vůbec nezazněla informace, že bylo zaznamenáno několik pokusů o totéž, tedy zničit Notre Dame a nebo že jsou kostely ve Francii ničeny jak na běžícím pásu (r. 2018 cca 800 napadení). A kým? Samozřejmě muslimy.

Přes všechen cenzurní tlak médií a státní správy (troufám si tvrdit, že i zaplacený), za silně lobující muslimské OIC, je nezbytné v rámci celé Evropy, ale samostatně v ČR, vyvolat všeobecnou diskusi o právním postavení islámu na území krytého demokratickými pravidly, z nichž některé umí islám pokrytecky dobře využívat.

Pokud nebudou deklaratorně potvrzeny takové zásady islámské víry v Evropě se zneplatněním (jako dobové) všech textů nebádajících k nenávisti a násilí, je jediným řešením postavit islám mimo zákon. A pokud to neuděláte vy, vážení politici, jak doma tak i v Bruselu, svou lhostejností vyvoláte hněv občanů i proti těm, kteří si to prvoplánově nezaslouží.

A vy, málo vážení spoluobčané, kteří máte v zásobě řadu nálepek typu xenofob, islámofob, rasista apod., svým vítačským  postojem a omlouváním islámu ženete především nerozhodné voliče tam, kde je nechcete mít. V otevřené diskusi prohráváte a často se uchylujete k obecným frázím. Vy jste byli ti první, kdo začal národ rozdělovat. Jste plevelem na poli opravdového vlastenectví a mnozí z vás, při horování pro bruselské vize velké Evropy, zahodili češství úplně; viďte pane Schwanzenbergu a další.

Nejsem příznivec okamžitého vystoupení z EU, ale určitě jsem pro revizi zásadních dokumentů; je naprosto zřejmé, kam nás Brusel táhne a separátní dohody lídrů Německa a Francie nás přímo vyzývají ke změně celého uskupení. Co nejužší spolupráce národních států a volný pohyb osob, to byly základní atributy, ke kterým bychom se měli vrátit a to bez křivých okurek a migračních kvót. M.j. před evropskými volbami bude probíhat soud s ČR právě pro odmítnuté kvóty a to by mělo nerozhodné voliče nakopnout tím správným směrem.

To, co napíná strunu občanské trpělivosti je vaše nekonání, vážení volení zástupci do všech orgánů. Pokud dojde na nejhorší a poteče krev, jako už jí na Západě vyteklo dost, bude tato na vašich rukou a nebude stačit jen morální odsudek (heslovitě – Merkel před soud!).

Již dlouho leží na stole islámská ideologie a evropské demokratické zákony; volají po diskusi s patřičným závěrem. Doufám, že po evropských volbách dojde k zásadní renovaci parlamentu EU, která je nezbytná pro existenci EU jako takové a k vyřešení výše zmíněného kostlivce ve skříni. Český parlament nemusí na nic čekat a leží před ním stejná výzva k řešení. Tedy pro všechny platí: konejte, je již pět minut po dvanácté!


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…