Miroslav Kulhavý: Mahathir Mohamad nabádá k terorismu

31.10.2020 13:21

Není to jeho první nabádání k teroristickým útokům; před časem se uvedl do role mentora a snažil se přesměrovat teroristické útoky mířící na Evropu na staronový cíl - na Izrael.

Miroslav Kulhavý: Mahathir Mohamad nabádá k terorismu
Foto: pixabay.com
Popisek: agrese - ilustrační foto

Tento bývalý malajský premiér svým neuvěřitelným prohlášením - „Muslimové mají právo na to zabíjet miliony francouzských občanů jako odplatu za masakry v minulosti,“ a dále „Francouzi během historie zabili miliony lidí, mnozí z nich byli muslimové.“ – otevřel bolavou historii krvavého šíření islámu, při kterém souborně byly utraceny životy STA MILIÓNŮ lidí různé národnosti a různého náboženství.

Do Malajsie se začal islám vkrádat až ve 14. stol., tedy v době, kdy už bylo většinou upuštěno od nejefektivnější metody šíření – „přijmi islám nebo zemři!“ (Při vyvraždění celých kmenů nebo jinověrných komunit zjistili, že na ně nemá kdo pracovat nebo otrocky posluhovat.) I tak bylo šíření islámu z pohledu muslimů úspěšné a dnes se k islámu hlásí přes 60% obyvatel Malajsie. Podpora Saudské Arábie není zanedbatelná.

Anketa

Zaslouží si herec Josef Dvořák státní vyznamenání?

88%
12%
hlasovalo: 17898 lidí

Vrátíme-li se na počátek vzniku islámu a připomeneme-li si poslední přání Mohameda, jsa smířen se svým odchodem z tohoto světa, je naprosto zřejmé, že nehnal své následovníky do záboru celého světa, ale měl přání „vyčistit“ arabský poloostrov. Rovněž jeho připomínka veršů z Koránu (a to hned 2x), že byl Arabům seslán ARABSKÝ KORÁN !! Tedy není pro Afričany nebo Malajce, v té Arábii měl zůstat!

Domorodci a znalci arabštiny čas od času protestují proti různým překladům Koránu a další literatury s poukazem, že přednes (čtení z Koránu) je až zpěvný, což překlady nesplňují. Má-li se tento poznatek zobecnit – více jak 80% muslimů ve světě vyznává překladem posunutý, tedy špatný islám.

Vrátím-li se ke zločinci Mahathiru Mohamadu – navádění k masovým vraždám – měl by se ponořit do historie, než vypustí takový nepřijatelný blábol, kterým se zařadil mezi muslimské fanatiky. Je až velmi výmluvné při pohledu na svět islámu, že takový lidský odpad mohl být premiérem; hezká slovíčka – lhaní, plus diplomatická rétorika – a šup, islámský radikál byl premiérem. Kolik je takových v politice?!

Nezbývá než Mahathiru Mohamadu připomenout, že dělá pro evropské muslimy medvědí službu, neb každému jen trochu seznámenému se zákonnými pravidly je jasné, že všichni muslimové jsou na území EU protiprávně, neb jejich víra je příkrém rozporu s demokratickými pravidly uplatněnými v zákonech té které země.

Paradoxně – jen ještě více Mahathirů Mohamadů – a možná, že se konečně evropští politici probudí a začnou konat. To nejhorší, co se vynuceně může stát, že začne konat „ulice“ a to si nikdo z rozumných nepřeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…