Miroslav Macek: Dřeli jako koně? Klasická sviňárna

29.07.2015 8:35

Středeční glosa Miroslava Macka:

Miroslav Macek: Dřeli jako koně? Klasická sviňárna
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Ministři rozdělili na odměnách jen za první pololetí tohoto roku 220 milionů korun. Zřejmě ministerští úředníci dřeli jako koně. Ovšem vzhledem k tomu, že za celý první půlrok nenastala ve státě žádná zcela mimořádná situace, která by je nutila udělat něco nad rámec své obvyklé práce, jde o klasickou sviňárnu - rozdávání z nakradeného cizího.

Svoji sexuální orientaci si nevybíráme. Ovšem vybíráme si způsob její prezentace...proto je tak jednoduché nesouhlasit s Prague Pride.

Konečně světlo v tunelu řecké krize! Nenáviděná „trojka“ věřitelů jedná v Athénách pod novým názvem „instituce“…ach, jo!

Podivuhodná zpráva:
Torontská policie pátrá po muži, který během závěrečné ceremonie Panamerických her vykřikl neslušnou misogynskou frázi na reportérku CBC. Když Charlie Agro končila svoji přímou reportáž, objevili se za ní dva muži a jedna žena a jeden z mužů vykřikl frázi, která má akronym FHRITP.
Dodávám:
FHRITP = fuck her right in the pussy a dále slova z jedné písně S + Š: Malé věci řešte rukou mávnutím…takže příště vždy s trénovaným kolegou, který to na místě vyřeší, zaměstnávat policii, potažmo justici, pak netřeba.

Erik Best:
Babišův deficitní rozpočet v době ekonomického růstu podporují nejen odborové svazy, ale i podnikatelské svazy. Také s nastavenýma rukama.

Přítel Z. Š. mi napsal:
Jak prozradil jeden Valach : "My sa tu Muslimů nebojíme, trebárs starosta Čunek už dělá kolem Vsetína plot. Na každéj příjezdovéj cestě a na nádraží bude stáť hlídka, každému naleje štamprlu slivovice a zakróji kúsek špeku. Kdo si nevezme, je jasný, a fofrem ho pošlú zpátky."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…