Miroslav Macek: Ideální by bylo, kdyby se všem, kteří nakupují ve velkém, ihned sebralo volební právo

28.02.2020 8:39

Páteční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Ideální by bylo, kdyby se všem, kteří nakupují ve velkém, ihned sebralo volební právo
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Zdá se, že spousta lidí se domnívá, nejlepší obrana proti panice je její vyvolávání. Ideální by ovšem bylo, kdyby se všem, kteří nakupují ve velkém fazole, čočku a kdeco jiného ihned sebralo volební právo.

***

Leo Švančara:
Bohužel se při dnešní nesmyslné hysterii kolem humbuku zvaného "coronavirus" ukazuje dnes v plné kráse, co jsme netušili například v dobách Černobylu.
Zatímco západ šílel, pálili tam houby, oblékali se do atombordelů i veřejně na ulici - tak my, jak si vzpomínám, jsme se díky Bohu vesele opalovali, jezdili po čundrech a celé léto jedli smaženice z bedel a růžovek ostošest.
A my máme děti, počaté po "Černobylu", všichni normální, zatímco na západě? Stačí se podívat na to, co se tam děje dnes.

***

Češi jsou smějící se bestie:
Česko má první oběť koronaviru! V Kauflandu zemřela sedmdesátiletá důchodkyně M. N., jsouc ušlapána při nákupu rýže.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.