Miroslav Macek: Poručíme větru dešti, Obamovi hlava třeští

04.08.2015 8:34

Úterní glosa Miroslava Macka:

Miroslav Macek: Poručíme větru dešti, Obamovi hlava třeští
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Francie a Velká Británie se obracejí na ostatní členy EU, neboť přestávají zvládat nápor uprchlíků. Netušil jsem, že potajmu rozpustily armádu.

Tomáš Haas:
Více a více věcí je rozhodnuto za nás bez toho, aby se nás někdo ptal na náš názor. I ten je pro nás „připraven“ někým jiným, a tak se například dozvídáme, že jíme podřadné potraviny vyráběné stejným výrobcem, který v jiné zemi, ve stejném obalu a pod stejnou značkou prodává kvalitní potraviny a prodává je tam dokonce levněji. Můžeme věřit tomu, co nám tvrdí velkovýrobci a mamutí mezinárodní distributoři, že je tomu tak, protože si to český zákazník přeje? Už chápete, proč a komu ti malí a střední soukromí podnikatelé vadí?

Leo Švančara na facebooku
Mne a moji rodinu v současnosti neohrožují nijak významně uprchlíci či islámský stát, ale po celých 26 let mne ohrožuje stále stejný všemocný byrokrat, který - jako již odložil svého času srp a kladivo z klopy - stejně tak ve chvíli, kdy vycítí novou možnost buzerovat lidi, si na hlavu nasadí fez!

Opsáno z facebooku:
Nechápu, proč jsou imigranti za nějakým plotem. Vždyť jsem viděl spoustu fotek lidí, kteří měli v ruce papír, že jim pomůžou, slyšel jsem v TV a rádiu tolik lidí, kteří je chtěli přijmout a pomoci jim. Jistě jich je dost, aby ty ilegální imigranty přijali a postarali se o ně. Teprve až budou mít plno, pak pochopím ty tábory.

Staré posměšné heslo „Poručíme větru, dešti, platí už jen v Bukurešti“ bude nezbytné změnit na „Poručíme větru dešti, Obamovi hlava třeští.“ Ten jeho bolševický slovník: „Plán boje proti globálnímu oteplování a změně klimatu!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…