Miroslav Macek: Rovnostářský stát chce pást občany jako ovce

14.12.2016 15:35

Středeční glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Rovnostářský stát chce pást občany jako ovce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Dva vědecko - technické parky, které dostaly maximální 300milionovou dotaci, už zkrachovaly. Třetí k tomuto osudu míří a čtvrtý - tentokrát zadotovaný „jen“ 230 miliony - vyšetřuje policie. V dalších podnikatelských inkubátorech potom často sídlí firmy, které mají k inovacím hodně daleko.
Tolik stručná zpráva. Zbývá jen dodat, že jakákoliv státní dotace připomíná transfúzi, která by probíhala z pravé ruky do levé, přičemž by se většina krve rozbryndala po podlaze.

***

Think tank Evropské hodnoty podle své výroční zprávy dostal v roce 2014 od Ligy lidských práv přes 675 tisíc korun, aniž by ovšem tato částka jakkoliv figurovala ve výroční zprávě Ligy lidských práv. Za rok 2015 uvádí výroční zpráva Think tanku příjem přes 625 tisíc korun od Ligy lidských práv, ta však do dnešního dne výroční zprávu za rok 2015 nevydala.
Něco tady velmi smrdí, zdá se…

***

Alexander Tomský:
Rovnostářský stát porušuje veškeré hranice autonomie rodiny, školy, církve, spolků; chce pást občany jako ovce a mnozí bohužel přikyvují.

***

Juraj Poláček na netu:
Kam se vypařilo „sedmileté děvčátko“, moderní Anne Franková, které tweetovalo z Aleppa (města skoro bez elektřiny a přístupu k internetu)dokonalou angličtinou proud propagandy o trpící demokratické opozici?

***

Petr Paulczyński na fb:
Nechápu, proč do diskuze o kuřáckých restauracích cpou kuřáky a nekuřáky. Ani o jedny nejde, jde o majitele vs politické dobrosery.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.