Miroslav Macek: Zatloukat, zatloukat, nezatloukat...

02.11.2020 13:15

Pondělní glosy Miroslava Macka

Miroslav Macek: Zatloukat, zatloukat, nezatloukat...
Foto: Archiv PL
Popisek: Miroslav Macek

Až o 40 procent více lidí zaznamenaly v sobotu, ale už i v pátek tuzemské supermarkety. Potvrdila se tak předpověď asociací i obchodníků, že uzavření prodejen v neděli zvýší koncentraci lidí v ostatní dny.
Tolik zpráva. Potvrdila se ovšem hlavně totální nekompetentnost „expertů“ a vlády, dodávám.

***

20. října 2020 - výňatek z rozhovoru s biologem Flegrem:
Mrazáky v ulicích podle něj opravdu budou, jen je otázka, jestli už za 10 dní, nebo za dva týdny. Stejně tak dojde i k tvrdému lockdownu. Pokud ho nenařídí vláda, přijde samovolně, ovšem s daleko horšími dopady. Lidé by měli být připraveni vzdát se některých svých práv.
Deset dnů uběhlo, zítra to budou dva týdny. U vás v ulici je též spousta mrazáků s mrtvolami?

***

Opsáno z facebooku:
Kdo schválil důchodcům 5000 Kč bonus: ANO, ČSSD, KSČM, SPD, ostatní opozičníci byly totálně proti, nechali by důchodce umřít.
Dodávám:
Netušil jsem, že ti poslanci jmenovaných stran mají tolik peněz. Ale možná si někde vypůjčili a vrátí je, až nám je ukradnou z kapes…

***

Revoluční krok v boji s virem. V Kanadě se bude hrát hokej bez bodyčeků.
Tak schválně, je to pravda nebo fake news?

***

„Ano, podepsal jsem petici (proti Babišovi) jako svobodný občan, protože se mi nelíbí, kam země směřuje. Nejsem politik a nikdy jsem jím být nechtěl, dostal jsem v těžké situaci naší země nabídku, kterou by mi svědomí nedovolilo odmítnout,” pravil nový ministr zdravotnictví. Zřetelně nezná ústavu: ZDE

***

Čtenář V. P. mi napsal:
Psychiatru Plzákovi je připisována rada "zatloukat, zatloukat, zatloukat". Nový ministr zdravotnictví Blatný ji pozměnil na "zatloukat, zatloukat, nezatloukat", když se napotřetí přeci jen přiznal k podpisu petice Milionu chvilek. Novináři se ho tedy budou muset ptát na všechno rovnou třikrát.

***

V pátečních glosách jsem publikoval nefunkční odkaz. Napravuji ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla