Nechceme uprchlický tábor v Praze a ani na Praze 11

25.07.2015 21:50

My, níže podepsaní občané Jižního Města, prostřednictvím této petice žádáme zastupitelstvo Prahy 11, aby na základně našich podpisů na zastupitelsvu MČ Prahy 11 jasně odmítli možnost vybudovat uprchlický tábor pro imigranty.

Nechceme uprchlický tábor v Praze a ani na Praze 11
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Martin Stropnický objíždí městské části a hledá v Praze místo pro utečenecký tábor pro uprchlíky z Afganistánu, Sýrie a jiných zemí.

Z dobře informovaných zdrojů jsem se dozvěděl a byl jsem patrioty a slušnými úřadníky varován, že pan radní pro územní rozvoj hl.m. Prahy  Martin Stropnický, který je součástí koalice KDU-ČSL, byl požádán vicepremiérem a předsedou KDU-ČSL Bělobrádkem o vyhledání míst v Praze na přechodný pobyt pro muslimské  imigranty. Je to ten samý Bělobrádek,  který prohlásil do medií, že Česká republika bude přijímat uprchlíky, kteří budou ochotni integrovat se, asimilovat a budou „tady s námi chtít žít“. Podle Bělobrádka bude země uprchlíky přijímat dobrovolně a ročně by podle něj mohlo jít o stovky, maximálně něco přes tisícovku lidí.

Nedávno proběhla návštěva pana Stropnického na Praze 11, kde mu současný starosta Jiří Štyler ukázal ubytovnu Sandru a prostor na Jelenách.  Asi to nebyla ve světle nových informací náhoda, že navštívili oba aktivisti právě tato místa.

Byl jsem informován, že se Praha bohužel stane kvůli své poloze shromaždištěm imigrantů a teprve pak budou tito lidé odesílány dál do Evropy, která je ovšem nebude chtít. Jedná se hlavně o uprchlíky, kvůli kterým Maďarsko staví ploty.

Existuje obrovské nebezpečí, že se na Praze 11 zřídí dvě uprchlická místa. Praha 11, která letos poprvé za 8 let nedostala od magistrátu žádné dotace,  bude za svůj ,, cituji z dopisu,, humanitární čin, odměněna ve formě mimořádných dotací.

Varuji současné vedení MČ Praha 11, že v případě sebemenšího náznaku zrady na obyvatelích Prahy a Prahy 11 a při první zaražení stanového kolíku do pražské půdy,  zahájíme stávky a občanskou neposlušnost a i s použitým násilí zabráníme tomu to vlastizrádnému úmyslu

Jiří Janeček
obyvatel a patriot Jižního Města, otec 4 dětí
předseda OK strany a člen MENF (Hnutí za Evropu svobodných národů)

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…