Nový světový odboj: Absurdní hra s malováním vápnem po Václaváku nekončí

14.03.2017 11:52

Neuvěřitelné se stalo skutečností! Vy, kdo už několik let navštěvujete náš web nwoo.org?, jste už asi někdy zaregistrovali, že už od roku 2013 chodíme po soudech kvůli tomu, že jsme v létě 2012 napsali s pár dalšími lidmi na Václaváku protivládní hesla.

Nový světový odboj: Absurdní hra s malováním vápnem po Václaváku nekončí
Foto: Archiv IN
Popisek: Vlajka ČR na budově parlamentu

Nejdříve jsme vyhráli trestní soud, pak bylo promlčeno stíhání pro přestupek. Pak jsme byli obžalováni o náhradu údajné „škody“, ale tam jsme také po dlouhé době v říjnu loňského roku vyhráli. Technické služby města Prahy se však odvolaly k Městskému soudu. 

První jednání tam bude v úterý 14.3.2017 od 9:30 a je to na adrese: Spálená 2, místnost č. 333, III. patro. Pokud se rozhodnete se zúčastnit a podpořit nás, budeme jedině rádi. Když probíhal první, ale i druhý soud, tak jsme to ještě chápali, protože bylo užitečné objasnit všechny okolnosti.

Ale nyní, kdy už mají soudy vše k dispozici, nechápeme, že to musí ještě dál pokračovat. Jakýkoliv rozumný soudce by to totiž musel rozhodnout bez dalšího projednávání. Jak to tedy dopadne?

Informace k případu jsou například zde.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

11:24 Zdeněk Jemelík: Soudci proti ministrovi

Když jsem si na České justici dne 3. května 2024 přečetl článek Petra Dimuna „Nebezpečné a destabili…