Oldřich Fischer: Selhali úplně „fšichni“

07.02.2019 12:03

Dozvěděli jsme se, že Rusko infiltruje svou propagandou naše všechno ubohé obyvatelstvo. To následně ztrácí přehled, co je pro něj dobré. Pak je duševně rozkolísané ve víře, že naše spása je jedině v nehynoucím bratrském objetí Evropské Unie. A nikdy jinak. Na tisíc let? Na věčné časy? Dočasně?

Oldřich Fischer: Selhali úplně „fšichni“
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Ruská vlajka

Teď se probudili: Ministr školství, a BIS, a naříkají nad tou hrůzou. Pokud jsem se dočetl, tak ministr může mít i sedmnáct náměstků. V podstatě u BIS taky? Dohromady to hodí bratru asi 36 úředníků se stotisícovými platy měsíčně? Jak to, že si ještě nevšimli permanentní ruské propagandy matoucí obyvatelstvo nejméně od roku 1920 ? Vlastně Masarykovy učebnice. Například: Učebnice pro vyšší třídy- škol středních . Pro gymnázia a i pro reálky. Schválená výnosem ministerstva školství a národní osvěty ze dne 17. května 1920.

Taková učebnice, postihující mozky téměř celé populace, by měla být „orgány „ vypátrána a všechny výtisky veřejně spáleny. A stejně tak i podobné závadné knihy.

Kromě příspěvků ( článků), o Stvoření světa, Potopě světa, Smrt kmotříčka, Pamodaj sťastia, Lavička, následují: Smrt Markova. (Bojovník proti Turkům. Co na to přítel Erdogan? ) „Bojovnice“:nejmladší dcera- Jak do vojny dojela, tri sta Turků zro’nila. (viz. str. 82). S takovým materiálem budem těžko dávat dohromady Evropskou armádu, co by chránila bruselské úředníky a jejich doživotní výsady.

Pak následuje: Ohlasy písní ruských. Bohatýr Muromec, Ilja Volžanín, Čurila Plenkovič. Pak materiály stran KDU, Lidovců ? Nad hrobem, Nénie, Sirotek, Malý drotar. Pak opět dnes vysoce aktuální: „Dražba.“ ( Vítězslav Hálek) (Ze života současného). Pak snad Okamurovo? Nebo Národní demokracie? „Vlastenecká“. ( Vlasti sve buď Čechu věrný, je to zákon boží … .( Bedř. Peška). O lásce k vlasti.

( Fr. Drtina). Při restauraci mezinárodního imperialismu byly i s chlupama opsané části projevu dr. T. G. Masaryka : Vláda věcí Tvých k Tobě zase se navrátí, o lide český. Taková legrace a blaf. Též ruské pohádky jsou nebezpečné ideologické bahno. Např. Pohádka o caru Saltánovi: Z moře vln vystoupí třiatřicet jonáků, urostlých jak mladý bor, vede je sám Černomor. To je horší než třiatřicet atomových ponorek. Jediné z Ruska, co musíme pochválit je Puškin. Žádné tuzexové dítě, ale zářný příklad multikulturní asimilace a  Integrace)?. „Učebnice“ taktéž chválí Husa, Žižku a Petra Bezruče. Zkrátka: fuj, fuj, fuj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: Co chtějí muslimové

12:17 Petr Hampl: Co chtějí muslimové

Denní glosy Petra Hampla.