Oldřich Rambousek: Bojíme se sami sebe, věříme propagandě a nevěříme sami sobě

21.06.2015 10:01

Svého času se říkalo cosi o tom, že jsme neměli vlastní rozum a že nás řídili komunisti. Dnes 25 let od takzvaného sametu se vyměnila jedna generace a bohužel mám pocit, že jsme na tom s myšlením dnes ještě mnohem hůře, než za těch komunistů.

Oldřich Rambousek: Bojíme se sami sebe, věříme propagandě a nevěříme sami sobě
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Zkusme dát stranou veškeré ideologie a odpovězme si na otázku-kdože vlastně jsme a kdo, nebo co vládne světu. Pravděpodobně mnozí nebudou schopni sami sobě odpovědět, protože propaganda nám zahltila racionální myšlení. Především mladí lidé jsou silně propagandou ovlivněni a nedochází jim možné souvislosti, protože naše upadající školství je neučí myslet, ale jak se stát nezaměstnaným s maturitou. Doslova mě trhá uši, když slyším od lidí věty-říkali to v televizi, psali to v Blesku nebo na I-Dnes. Mnozí z těchto lidí dokonce všemu co v té televizi slyší i věří. Přitom je zřejmé, že většina médií je nástrojem vládnoucích elit k ovládání svých ovcí. Jenže ono to většinou není tak, jak je nám předkládáno a nebojím se říct, že je možná všechno úplně jinak.

Zkuste si vzpomenout na Saddáma Husseina a válku proti Iráku založenou na lži o údajném vlastnictví zbraní hromadného ničení. Vzpomeňte na válku proti Libyi, protože Kaddáfí byl údajně diktátor a podporoval teroristy. Nikde téměř ani zmínka, že západ dlužil Libyi 200 mld. dolarů za ropu a nechtěl je zaplatit. Bylo jednodušší vraždit než platit! Vzpomeňte prosím na Tomio Okamuru a na jeho slova, když ostře varoval před nebezpečím Islamizace Evropy. Politici a mnoho lidí z něho dělalo idiota a blázna a kam že se situace dostala dnes?? Okamura měl pravdu, ale mnozí věřili blábolům nějakého Schwarzenberga, či Halíka. Dnes by Okamura zasloužil od těch křiklounů a hlupáků přinejmenším omluvu, ale co je mu to platné, když zrádci v Úsvitu mu za Jidášský groš zničili organizaci.

Bohužel se bojíme říci pravdu na plná ústa. Náš vlastní strach nás umlčuje a zbavuje svobody. Bojíme se, protože máme dluhy, ale uvědomme si, že společnost byla zadlužena řízeně a cíleně. Bojíme se o práci, protože byla uměle vytvořena nezaměstnanost coby nástroj strachu proti bojovným zaměstnancům, ale práce by jinak bylo dost, kdyby byla vůle a politici lidem nelhali a nepracovali v zájmu cizí vlajky. Bojíme se systému, protože ten má páky jak nás vyhnat doslova pod most, když nebudeme stát v lajně a budeme někde vyčnívat. Snažíme se věřit v demokracii, ale to je jen pohádka na dobrou noc, kterou se opíjíme a děláme si mylné naděje. To vše jen proto, že si nevážíme sami sebe, že jsme ztratili svou vlastní důstojnost. Věříme nesmyslům, protože se nám nechce racionálně myslet!!

Dnes, když jsou problémy s uprchlíky a jsou už hmatatelné, věříme v to, že to jsou jen ubožáci prchající z ohnisek války. Opět zavíráme mnozí oči a bojíme se připustit, že realita je jiná. Chce to jen trochu času věnovat hledání informací místo nadávání v hospodě. Povšimněte si především toho, že se jedná o mladé silné lidi a především muže. Mezi uprchlíky je velmi málo žen a dětí, ale velmi mnoho potencionálních bojovníků s možností chopit se zbraně. Je mezi nimi i velmi málo lidí nad 50 let.

Dle mého názoru je uprchlická vlna řízenou akcí s jasným cílem. Tím cílem je destabilizace Evropy a následná světová válka. Proč si myslím, že jde o řízenou akci?? Především taková masa lidí v pohybu vyžaduje jistou koordinaci a řád. Dále je nepominutelné i to, že cena za převoz uprchlíků je poměrně značná- i 6000 dolarů. Jenže uprchlíci –ti skuteční nemají ani na jídlo. Kdepak tedy na tu cestu vzali prostředky?? Kdopak tuto akci skrytě financuje?? Vím z vlastní zkušenosti jak to s uprchlíky je, protože v jisté době jsem byl jedním z těch, kdož pomáhal zachraňovat jednu uprchlickou rodinu z Kyrgyzstánu, a věřte, že by skutečně bez cizí pomoci ztěžka přežili. Měli jen batohy na zádech a dvě děti sebou. Neměli téměř co jíst, kde spát a o penězích ani nemluvě. Ti uprchlíci současní však vypadají poněkud jinak. Jsem tedy přesvědčen, že vše je jinak a že nám televize a tisk lžou. Jsem přesvědčen, že uprchlická vlna není vlnou spontánní, ale řízenou a to strukturami NWO a USA.

Považuji to celé za válečný akt vůči Evropě, i když to ještě tak nevypadá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

12:16 Bohdan Babinec: Není chování mocných světa, Evropské unie, USA a NATO farizejské?

Jsme svědky brutální války, kterou vede agresivní Putinovo Rusko proti Ukrajině. Tuto agresi odsoudi…