Oldřich Rambousek: Česká koaliční vláda podle zradila svůj národ. Ve stylu prodejné děvky

09.07.2015 20:16

Neustálé tanečky kolem nežádoucích imigrantů v naší zemi završila Sobotkova vláda podrazáckou piruetou, kdy po odmítnutí kvót pro uprchlíky zcela sama a dobrovolně rozhodla, že jich minimálně 1500 přijme. Odmítnutí kvót byl tedy klamný manévr k zavření úst lidem, načež následoval podraz ve stylu prodejné děvky. Nikdo nedokáže totiž zaručit, že je to číslo konečné!

Oldřich Rambousek: Česká koaliční vláda podle zradila svůj národ. Ve stylu prodejné děvky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Bohuslav Sobotka

Nejenomže jde o podraz, ale i o přímé ohrožení bezpečnosti České republiky a lidí v ní žijících. Vláda se rozhodla Český národ přímo konfrontovat se zcela odlišnou kulturou a náboženstvím xenofobního charakteru. Vláda se rozhodla, že na těžké operace českých dětí se bude národ skládat ve veřejných sbírkách, ale potenciální ohrožovatele české národní integrity, která má již tak dost velmi mnoho krvavých šrámů bude financovat z daní pracujících. To je nestoudnost. Takováto vláda je národu k ničemu. Taková vláda by měla odstoupit a měla by být donucena kát se za svou zradu. Dost možná, že vláda ČR je stádečko vedoucích beranů a ovcí poslušně sloužících Bruselu, ale já takovou ovcí být nechci. Možná, že díky tomuto článku budu nazván nacionalistou nebo voličem DSSS, ale jsem přesvědčen, že je nutné myslet trochu nacionalisticky a to už vzhledem k tomu, že Český národ jako takový vymírá a nechci se dožít toho, že nějaký extremista bude uřezávat hlavy Českým lidem s vlajkou IS v ruce. Nejsem voličem DSSS a asi nikdy nebudu, ale klidně nahlas řeknu, že v tomto bodě mají tito lidé pravdu. Zde se nejedná o projev xenofobie, rasismu či nacismu, ale o projev snahy o zachování českého národa za pět minut dvanáct.

Víte – ona ta migrační vlna má širokospektrální konsekvence, které ani mnohdy nedokážeme domýšlet. Dá se velmi snadno cíleně vyvolat a zneužít k nekalým záměrům. Migrační vlny však nejsou neznámým fenoménem a čas od času prostě přijdou. Jsem však přesvědčen, že ta současná vlna není spontánního charakteru, ale je naplánovaná a přesně cílená. Jsem přesvědčen i o tom, že vrcholní představitelé českých elit, tak i představitelé elit ostatních Evropských zemí a vládnoucích struktur přesně znají záměr těch, kdož řídí celosvětové dění. Napovídá tomu mnohé.

V první řadě vezměme v potaz, odkud uprchlíci proudí. Jde především o země, kde je velmi mnoho pouští a značné problémy se zásobováním obyvatel pitnou vodou. Pitné vody ubývá celosvětově, ale v zemích na Africkém kontinentu či blízkém východě je tento problém mnohem citelnější vlivem jejich geografické polohy a klimatických podmínek. Člověk je však na vodě existenčně závislý.
V zemích jako je Afghánistán, Libye, Irák, Sýrie, Jordánsko, Jemen, Tunis a dalších, je zvykem, že tyto země žijí především z těžby ropy a nerostných surovin. Samotná průmyslová výroba je v těchto zemích velmi slabá a tak pro většinu obyčejných obyvatel je zdrojem příjmu a obživy zemědělství. To se však bez vody dělat nedá, navíc když americká vojenská mašinerie zde zničila, co se dalo, včetně vodovodů nebo zavlažovacích kanálů a další infrastruktury. Byla to i vojska NATO, která se na tomto podílela. Dodnes mi zní v uších rétorika mnohých politiků a humanitárních bombách. Vlastně i pan Havel za svého života podporoval humanitární bombardování. Vzpomeňte, jak naše politické špičky kvitovali bombardování Iráku, Libye a Sýrie. Co to však přineslo?  Co nezničili křesťané šířením své nekřesťanské politiky  to dorazí Ann Nusra, Taliban nebo IS občanskými válkami, které de facto vyvolala naše křesťanská kultura. Nelze se pak divit, že ortodoxní muslimové nenávidí křesťany. Lidé živící se zemědělstvím v takové Sýrii přichází vlastně úplně o vše. Nemohou si pěstovat potravu, ale nemají ani co pít. Jejich pozemky a chýše jsou zcela bezcenné a tak nezbývá než jít někam jinam, ale především tam, kde je voda.

Pakliže by v takových zemích, jako je Irák, Sýrie či Libye byla prováděna smysluplná politika a nebyla Spojenými státy podporována občanská válka nemusela by být vůbec žádná migrace. Smysluplná politika znamená budování infrastruktury a to především vodovodů či odsolovacích zařízení na výrobu pitné vody z vody mořské. Lidé by pak opět získali důvod, aby neopouštěli své domovy. To samozřejmě za předpokladu ukončení občanských válek. Ono se totiž bez jídla, bez vody a pod namířeným samopalem nedá žít. Proč ale není zájem toto lidem dát? Zisk z války je mnohem větší a zbrojní výroba dává lidem práci a roztáčí kola ekonomik. Bohužel si neuvědomujeme, že takováto politika nás jednou doběhne. Je s podivem, že ani takový Vatikán, mající plnou hubu křesťanské lásky proti tomuto svinstvu neprotestuje a nepranýřuje USA a jeho zločineckou organizaci NATO!

Mísením zcela odlišných a vzájemně se nesnášejících kultur je záměrně míchán výbušný koktejl, u kterého hraje významnou roli čas a jeho koncentrace. Je nepochybné, že až muslimové získají v Evropě jistou počestnost a uvědomí si svou existenci a sílu, tak natvrdo vystrčí drápy a původní obyvatelé Evropy budou nuceni bojovat o své holé životy. Bude to pro Evropany obtížná situace a to především proto, že potom půjde veškeré spojenectví ze strany USA a NATO zcela stranou a že země střední a východní Evropy budou ponechávány svému trpkému osudu. Dost možná budeme prodáni ve stylu Mnichova 1938, kdy nás Anglie s Francií předhodila Hitlerovi s úsměvem na tváři.

Svým způsobem a to jsem již nastiňoval, nese současnost mnoho znaků plnění dikce NWO. Bohužel ji málokdo zná. Za dikcí NWO jsou skrytí svobodní zednáři a židé, kteří usilují o světovládu. Kroky, které podnikají národní vlády tuto dikci věrně naplňují a dělají vše možné pro globální kontrolu společnosti čehož výsledkem bude ztráta svobody. Proto se násobí pravomoci tajných služeb a restriktivních složek státu, které se zaměřují především na šikanu původního prostého obyvatelstva. Jsou uplatňována pravidla pozitivní diskriminace, jako je to u cikánů. Jenže je v tom zásadní rozdíl. Cikáni jsou naši!!

Dá se s jistotou říci, že nás doběhla naše vlastní hloupost a náš vlastní strach. Doběhla nás likvidační politika USA, NATO, EU, ale i národních vlád. Vězte, že situace nebude lepší, ale naopak- bude to jen horší a to do té doby, než se přestaneme bát a nevypráskáme bičem takové Sobotky, Zaorálky nebo Bělobrádky a neřekneme jasně - EU běž k šípku. Zatím urychlujeme svůj postup k dosažení bodu, kdy žluťáci získají převahu a až opravdu začne mazec tak se bude muset spojit západ s východem, aby žluťácké nebezpečí bylo zničeno. Amerika – ta se na nás vykašle. Tomu věřte! Mně osobně věřit nemusíte, ale pletu se málokdy. Vůbec si to nepřeji, ale časem řeknete - von měl ten Rambousek pravdu a my mu nevěřili!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

13:04 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

Oswald Spengler, německý filosof dějin (25. května 1880, Blankenburg – 8. května 1936, München), do …