Oldřich Rambousek: Jo, prej že Horáček by soudit se chtěl

19.08.2018 21:56

Možná tak se svou minulostí, kterou by raději vymazal. Inu, takový odpad nám v zemi od sametu vládne.

Oldřich Rambousek: Jo, prej že Horáček by soudit se chtěl
Foto: Vít Hassan
Popisek: Michal Horáček

Horáček - v jistých směrech je skutečně dobrej. To se musí uznat, ať se to někomu třebas nemusí líbit. Chvílemi člověku připadá tento muž jako falešný hráč pokru, jindy zas jako ti šmejdi, co se neštítí podvádět staré lidi a okrádat je o to poslední, co ještě mají. Myslím však, pane Horáčku, že součástí člověka je i jeho minulost, kterou Vy tak vehementně popíráte, a ještě máte onu příslovečnou drzost ohánět se soudy a vyhrožovat poslanci Zdeňku Ondráčkovi. No fuj tajbl Horáček - to se dělá? To, že máte holou šišku krytou kloboukem, brejličky a slušnej ohoz, z Vás ještě slušného člověka neudělá a minulost to nevymaže!

Zdeňka Ondráčka znám dlouho osobně. Znám i jeho rodinu a styl života. Ano, mám jisté výhrady k jeho otci a bratrovi ohledně vedení OV KSČM v Trutnově, a to z roviny politické, ideologické a z roviny obyčejné lidské cti. To však se Zdeňkem nesouvisí. Co však vím jistě, je to, že Zdeněk nelže, a to, z čeho jej viníte, je jen opakování veřejně známých faktů. Zdeněk je slušnej chlap a nikde nemá nahrabány desítky milionů jako Vy, pane Horáčku! Nebo už to jsou miliardy? Nikde nemachruje a hovoří i s těmi nejobyčejnějšími lidmi, což se o Vás, pane Horáčku, říci nedá. Nepohrdá onou lůzou, jak vy s oblibou nazýváte dělnickou třídu. Nepohrdá těmi, kdož ho vlastně svými daněmi živí.

Stále dokola opakujete, že při sametu mlátil lidi. Ale prd, vážení - propaganda a snaha jej kriminalizovat, nic víc. Doplácí na to, že měl odvahu vystoupit v televizi. Já Vám to řeknu jinak, pane Horáčku! Jestli Zdeněk mlátil lidi, jako že ne, tak dle mého soudu měl přitlačit, protože mnozí opravdu dostali málo. Měli takovým Horáčkům, Havlům, Schwarzenbergům, Drahošům, Kocábům, Kalouskům, Bakalům, Němcové a dalším pořádně vymalovat jelita obuškem na záda. Dost možná bychom neměli tak vytunelovanou republiku a mládež by neměla tak vyprané mozky.

Já osobně bych si dovolil doporučit do sporu s Horáčkem jít - ať vyjde natvrdo ve známost, co je to zač. Přesně ve stylu seriálu Třicet případů majora Zemana a dílu Štvanice. Přesně to totiž odpovídá a kdo tento díl neznáte, tak doporučuji shlédnout. Na Youtube je volně dostupný.

Vím, že nyní slíznu spoustu sprostých nadávek od pravdoláskařů, sluníček a jiného dobytka, ale stojí mi to za to. Nechci, aby slušný chlap byl nazýván lhářem a byl tahán za pravdu po soudech, a klidně se za to nechám i zavřít. No a Vy, pane Horáčku, co jste Vy udělal pro lidi? Tedy krom prodeje bonů, valut a sázek? Asi nic, co? Víte, až vy olížete to, co Zdeněk posral, tak teprve tehdy bude mít smysl se s Vámi vůbec bavit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…