Oldřich Rambousek: Lidé protestující proti islámu a uprchlíkům jsou neonacisté?

01.07.2015 12:33 | Zprávy

Vskutku krásně a libozvučně vykreslují česká media a především ČT všechny ty, kterým záleží na osudu národa a na osudu „naší“ rozkradené republiky. Budiž jim to hlupcům v ČT odpuštěno!

Oldřich Rambousek: Lidé protestující proti islámu a uprchlíkům jsou neonacisté?
Foto: repro foto Youtube
Popisek: Uprchlíci, ilustrační foto

Mám z toho všeho smíšené pocity a s určitým roztrpčením se ptám – co že nám to vládne za blby a kde máme tu do nebes vynášenou svobodu slova, svobodu názoru, projevu čí přesvědčení!! Skoro se to bojím říct, ale přijde mi, že bude – li se politika a společenský postoj ubírat současnými trendy, tak se z vlastenectví stane pomalu, ale jistě trestný čin.

Přijde mi poněkud idiotské nazývat protestující dav neonacisty, radikály, islamofoby, rasisty, fašisty, xenofoby a já nevím jak ještě.

Nejenom, že je to idiotské, ale také velmi laciné ba až ubohé. V tomto směru bychom vzít rozum do hrsti, a být té mládeži spíše vděční. Oni se totiž snaží pozitivně probudit národ a především – snaží se uchopit toto velmi ožehavé téma. Doposud k tomuto žádná politická strana krom dělnické mládeže nenašla odvahu. Je přitom evidentní, že uprchlický problém nás postihne ekonomicky, bude narušovat oblast sociální politiky a zdravotnictví a s postupem času bude samozřejmě narůstat narušování národní integrity. Pakliže tyto zásadní oblasti politiky, naše politiky nezajímají, tak nemají na svých lukrativních postech právo sedět!!

Jak jsem již dříve uvedl v jiném článku, tak jsem přesvědčen, že uprchlíkům je z morálního hlediska třeba pomáhat. Ne však způsobem, že nám budou nastěhováni do naší země. Prvotním aktem pomoci těmto lidem, je co nejrychlejší ukončení občanských válek rozpoutaných zcela cíleně USA. Prostředky k tomuto aktu mají jak USA, EU tak i NATO. Jen bohužel chybí vůle, protože smrt i zabíjení jsou výnosný byznys. No a ti plaváčci na těch lodích (vždyť se podívejte) to nejsou žádní ztrápení chudáčci trpící nedostatkem jídla, prostředků či odvahy.  Jsou to především mladí urostlí muži schopní pozvednout zbraně proti ostatním lidem a to jen pro svou xenofobní islámskou víru. Jejich import do evropských zemí, je de-facto obchod s bílým masem. Vždyť cena převozu na evropskou půdu činí cca 6 000 USD, což v přepočtu na koruny čítá přibližně 150 000Kč. To mnohdy český dělník nevydělá ani za rok. To je tedy sakra dobrý byznys, u kterého se domnívám, že jej ti uprchlíci neplatí. Navíc do toho ostře kontrastuje fakt, že čeští důchodci vedou mnohdy díky nedostatku poměrně nedůstojný život. Jejich důchody zásadně nereflektují na růst cen a dalších nákladů nutných na život. Nemají na léky či nájem. Lidé se jak blbci sbírají s plastovými víčky od PET lahví, aby byli peníze na léčení dětí. Pracující jsou týráni mocenskou strukturou daněmi a nehoráznými poplatky. Matky mnohdy nemají dětem ani na obědy ve škole a my budeme živit, ubytovávat, šatit a já nevím co ještě budoucí kolonizátory? A z daní pracujících? Nezlobte se na mě, ale to si ta naše vláda dělá už z lidí doslova prdel. Totéž platí i o EU. Protože to je stejná svoloč. Nesouhlasím s násilím, ale takových demonstrací jako byla v Brně, by mělo být více. Je potřebné demonstrativně pálit portréty Sobotky i s jeho Babišem a Dienstbierem, protože oni nevědí, jak by té EU co nejvíce vlezli v řiť.

Hanba české vládě a čest dělnické mládeži.

Bojujme za národ – za naše děti – za dělný lid.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Západ dělá ve Švýcarsku účet bez hostinského…

10:14 Jiří Paroubek: Západ dělá ve Švýcarsku účet bez hostinského…

Dalším příkladem celkem zbytečné arogance Západu je švýcarský summit, jehož se zúčastní údajně 90 st…