Oldřich Rambousek: Právě měli v Bohnicích vycházky a Polčák se dostal do televize

30.01.2015 17:19

Máme to v Bruselu v panu Polčákovi opravdu skvělého zástupce. Namísto toho, aby jeho prvořadým zájmem bylo hájení zájmů České republiky a jejich občanů, tak se stará o propagaci multi-kulti společnosti a přijímání uprchlíků.

Oldřich Rambousek: Právě měli v Bohnicích vycházky a Polčák se dostal do televize
Foto: Hans Štembera
Popisek: Stanislav Polčák

Pan Polčák jakožto politický mlíčňák si asi nevšiml, že projekt multi-kulti zaznamenal jisté šrámy a začaly se v něm objevovat povážlivé trhliny. Je tedy otázkou, čí zájmy pan Polčák hájí. Možná, že jen TOP09, jenž se díky chemiku Kalouskovi dostává na úroveň nevolitelného politického subjektu. Nebo že by za tučný peníz hájil zájmy USA v procesu destabilizace Evropy skrze šíření islámu v Evropě? Ať je to jak chce, tak pan Polčák plká nesmysly a zvysoka kašle na občany v ČR. Z hlediska jeho povýšeného pohledu a vysokého příjmu je to pochopitelné, avšak veskrze pokrytecké. Jen hlupák a ignorant by přistoupil na jeho pro společnost destruktivní argumentaci. Bohužel nadstandartní příjem ovlivní smýšlení většiny lidí a podle jeho výše jsou ochotni říkat a věřit neuvěřitelnému. Domnívám se, že pan Polčák podlehl mainstreamové doktríně a stal se poslušným vojákem a vykonavatelem cizí vůle.

Křesťanství kontra islám – to je po staletí vedený boj, při kterém již zemřelo značné množství lidí. Na úrovni víry jde o neslučitelná učení. Nejsem však teolog, abych tuto problematiku dokázal vysvětlit zcela přesně. Nebyl jsem však líný a prolistoval jsem korán, něco jsem pochopil, ale nakonec jsem tuto knihu zavrhl stejně jako třeba knihu mormon, což je mormonská bible. V obou se jedná především o násilí, válkách a šlapání po lidské důstojnosti. Obdobně se chová i izraelský sionismus. Z toho, co o těchto záležitostech vím, mohu i dle svých skromných znalostí říci, že se jedná přinejmenším o antisemitismus a lidská práva neuznávající směry. V tomto ohledu máme u nás v ČR odborníky na tyto záležitosti především v panu Daňkovi, Kulovi nebo Ševčíkovi. Ti se vyznají v protiprávních systémech, systémech omezujících lidskou svobodu, když s pompou sobě vlastní vyhlašují, že komunismus byl a je systémem potlačující lidská práva a svobodu. Přitom o něm vědí asi tolik, kolik brundibár o kvantové fyzice. Vůbec jim nevadí, že komunismus jako systém nikde na světě nebyl aplikován. No – snad čas a další studium jim doplní chybějící znalosti.

Vraťme se raději k problematice islámu. Jsem zklamán z toho, že dle počtu diskutérů na blozích a samozvaných odborníků vystupujících v televizi se nenašel nikdo, kdož by řekl jasně a stručně to podstatné! POKUD JE VÍRA VÍROU – DOBŘE. PŘEROSTE-LI VÍRA V IDEOLOGII – JE TO MALÉR! Mezi vírou a ideologií je velmi tenká hranice, jejíž překročení může být notnou dobu skryto. Toto se nyní projevilo naplno u islámu. Islám jakožto doktrína neuznává nic, krom sebe sama a kdo z vás obyčejných lidí tomuto nevěří – obětujte prosím pár korun a kupte si korán, nebo si ho někde půjčte – snad pochopíte, co je to za zrůdnost.

Z křesťanského pohledu a dle bible svaté je křesťanovi dáno pomáhat bližnímu svému. Proto chápu do určité míry pohnutky lidí, kteří jsou pro přijímání uprchlíků. Z lidského pohledu je tento počin zcela správný. Jenže dnes je svět natolik složitý, že mnohým unikají některé konsekvence a již nestačí na správné řešení jen chtít to biblické o pomoci bližnímu. Nikdo není schopen vyjádřit přesně bezpečnostní rizika, která tímto vznikají. Navíc co se týče ČR, tak jsem toho názoru, že na tuto situaci nejsme připraveni. Nikdo nezaručí, že se mezi uprchlíky šikovně nezačlení i islámští radikálové. Policistů máme málo a s mizernými platy, armádu jako činoherní klub, která by dokázala působit maximálně jako domobrana. Kdo by tedy chránil naše občany a dbal na dodržování pořádku a práva? Vždyť sami máme doma bordel jako v tanku a vymahatelnost práva pro obyčejného občana je velmi diskutabilní a v některých případech i nedosažitelná. Proto, ač nemám rád ODS, tak v tomto případě musím souhlasit s jejím předsedou Fialou, že největší a nejlepší je pomoc přímo v místě a to finanční podporou v uprchlických táborech.

Zásadně nesouhlasím s tvrzeními, že za vznik islámského radikalismu je vinen Sovětský svaz, který operoval v osmdesátých letech v Afghánistánu. Vojska sovětského svazu vstoupila na Afghánské území při své intervenci přímo na žádost Afghánské vlády a jejího prezidenta Babraka Karmala. Vstup sovětských vojsk měl vícero rovin a těmi nejdůležitějšími byly především kmenové války v samotném Afghánistánu, které podporovala vehementně CIA. Dále to bylo dáno faktem, že s Afghánistánem sousedí Pákistán, jenž se stal jadernou velmocí a spojencem USA a z jeho území proudila všemožná pomoc afghánským rebelům. Dále se jednalo i o souboj SSSR a USA o Afghánistán, jakožto sféry vlivu. Je pravdou, že Talibán vznikl v době, kdy v Afghánistánu operovala sovětská vojska, ale vznikl v Pákistánu. Tento byl podporován z USA, odkud proudily zbraně i prostředky na zabíjení sovětských vojáků a samotných Afghánců, jenž nebyli loajální s Talibánem.

V dnešní době už u něho najdeme zbraně různých proveniencí, ale důležité je, že dnes Talibán vraždí zase Američany. Není to zvláštní? Obdobný scénář byl i s financováním strany Saddáma Husajna – strany BAAS, jíž bylo pomoženo USA, aby se dostala k moci. Dokonce USA dodaly do Iráku i bakteriologické zbraně.

Myslím tedy, že iniciátor rozbrojů v islámských zemích je znám dostatečně a to jsem nevzal v potaz Egypt, Libyi, Sýrii a další státy, kde se USA hrubě vměšují do vnitřních záležitostí těchto zemí a vyvolávají občanské války a vraždění. Málokdo asi ví, že čistě islámský stát byl plánován i na území bývalého Sovětského svazu a to na území Kyrgyzstánu, Uzbekistánu, Tádžikistánu a Turkmenistánu. Sovětský svaz však dokázal toto riziko včas zlikvidovat.

V žádném případě neobstojí argumentace, která se též vyskytuje a to, že USA má s uprchlíky stejné potíže jako Evropa. Takovou blbost může vyslovit jen úplný hňup. Při rozloze USA a počtu cca 1,5 milionu muslimů je to zcela něco jiného, než když v Evropě jich je 20 milionů. Navíc USA je poměrně důsledný policejní stát, který se nerozpakuje mlátit a střílet i vlastní lidi – viz události ve Fergussonu a dalších městech. Takto se v civilizované Evropě nechováme!

Závěrem bych rád řekl, že řešení máme opravdu pod nosem. Stačí přestat panáčkovat, tak, jak amík píská. Izolovat se od politiky USA a NATO a nabídnout lidem spravedlivý systém, který vynesl takovou Libyi na vrchol mezi africkými zeměmi za vlády Muammara Kaddáfího. Tedy africký demokratický socialismus – viz Zelená kniha od Muammara Kaddáfího. Samozřejmě tato verze se nedá použít v Evropě. Protože ta je na zcela jiné úrovni společenské i technologické. Dnes se tam díky Američanům a ropě denně vraždí a válčí. Všude jen ALLAH AKBAR. To do Evropy nepatří.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…