Oldřich Rambousek: Senátor Štětina patrně utrpěl nějaký těžký duševní otřes

24.07.2013 14:09

Panu senátorovi zjevně teče do jeho botiček a má strach o korýtko. Není tedy divu, že vypouští jedovaté sliny proti levici a komunistům. Tak nějak pozapomněl, že i komunisté byli jeho chlebodárci, kterým lezl do zadku hezky po hlavě, až z toho měl hnědé límečky.

Oldřich Rambousek: Senátor Štětina patrně utrpěl nějaký těžký duševní otřes
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Jaromír Štětina

Uniklo mu zjevně i to, že lidé na jeho bláboly a výplody chorého mozku kašlou. Ač pan Štětina má s komunistickými idejemi jisté zkušenosti tak je sprostě překrucuje a lže národu. Komunisté jsou svojí ideologií nejblíže širokým masám, protože oni jediní neupřednostňují peníze a zisk na úkor člověka. Víme dobře z dob minulých, co bylo ve prospěch všeho lidu vybudováno a co to pro lidi znamenalo s vyjímkou těch, kteří chtěli pouze parazitovat na společnosti, žít z prostředků společnosti atd. Ti co nejvíc řvali byli obyčejní lemplové a vyžírky kterým se nechtělo dělat a chtěli aby na ně pracovali druzí, přáli si dělat z lidí otroky a to se jim bohužel podařilo. Věřím však tomu, že lidé už se nabažili prázdných slov o demokracii a svobodě a že přijde doba, kdy bude zúčtováno se zrádci a převlékači kabátů typu Štětiny. Víte pane Štětino-za těch zlých komunistů měl každý práci a lidí na práci se nedostávalo, měli jsme špičkové zemědělství a byli soběstační ve výrobě základních potravin, každá větší obec měla zdravotní střediska, obchody, poštu, kulturní dům, koupaliště, školku a jesličky. Základní potřeby obyvatel jako byly NÁJMY, VODA, PLYN, UHLÍ, ELEKTŘINA atd. stály občany desetinu dnešních cen. Lidé si nepřáli umírat, nepáchali tolik sebevražd, nebyli na sebe tak hnusní jako jsou v současnosti. Když se zcela demokratickým způsobem dostali komunisté v roce 1948 k moci tak pro ně demonstrovala plná náměstí lidí-statisíce lidí. Ti měli mandát od národa jako prase vážený!!! Pohřeb Havla byl proti tomuto ubohou fraškou a k smíchu.

Prohlédněte si prosím dobové archivní záznamy. Komunisté dojeli právě na takové lidi jako jste VY-ŠTĚTINO. Tvrdíte, že slušní lidé se budou bát jít do politiky.

To je směšné. Kolik jsme měli za posledních 20 let slušných politiků??? Mnoho jich nebylo. A jestli považujete za slušné politiky nadlidi typu Kalouska, Nečase, Schwarzenberga či Vaši maličkost-no to potěš koště.

To co samozvaná pravice učinila s touto kdysi soběstačnou republikou je odsouzeníhodné. Díky Vaší neutuchající blbosti je naše zem zadlužena na generace dopředu a splácet to budou naše děti. Po Vás potopa, že??? Vy máte imunitu, vy za nic neodpovídáte, vy jste prostě nepostižitelní, vy jste nadlidé. To je ta Vaše demokracie, ale ta tedy smrdí jak skunkovo hovno. Nyní máte bobky v kalhotech tak okolo sebe kopete jako chcípající kobyla. Ano komunisty na Vás. Nic jiného na Vás neplatí. Těch se bojíte!! Oni totiž mají svou ideologii a pevnou víru, nehoní se za mamonem ani za popularitou, nevystavují se na odiv kdejakému hejhulovi jako pravicoví exhibicionisté. Komunisté vědí jak na to-to bezpochyby a jisto je to, že ŠTĚTINOVÉ, BAKALOVÉ, KELLNEROVÉ, KALOUSKOVÉ a mnozí další půjdou z kola ven a zaplatí Českému národu za veškerá příkoří jež mu učinili.

Nezbývá nic jiného, než volit komunisty aby tu špínu z této kdysi krásné země konečně už někdo vymetl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…