Oldřich Rambousek: Vymývání mozků žákům sedmé třídy na Trutnovské škole

25.10.2015 14:40

Hrůza a děs obchází školy v České republice, pakliže i jinde mají tak skvělý učitelský sbor jako na Trutnovské škole v paní učitelce Zuzaně Růžičkové a řediteli tamní školy panu Petru Horčičkovi. Čeho jsme se to vlastně dočkali??

Oldřich Rambousek: Vymývání mozků žákům sedmé třídy na Trutnovské škole
Foto: Hans Štembera
Popisek: Kostel, ilustrační foto

Přemýšlím o tom, zda se jedná o cílenou provokaci nebo o bezcharakterní manipulaci dětí v cizím zájmu. Ne snad, že by měl být islám tabuizován, ale považuji za velmi tendenční a nekorektní nalévat do hlavy dětem nesmysly o islámu a přitom aby odcházely ze školy bez jakékoliv znalosti křesťanství. Je zcela nekorektní ukazovat dětem pouze jednu stranu mince a neřící jim, že islám obsahuje i značně xenofobní statě přímo vybízející k vraždění křesťanů a ateistů.Bylo by tedy velmi vhodné ukázat těmto dětem i brutální videa z muslimského světa, kde militantní a ortodoxní muslimové uřezávají lidem hlavy zaživa, upalují je v klecích jako se to stalo sestřelenému Jordánskému pilotovi, usekávají lidem ruce nebo ukamenovávají ženy k smrti.

Dále je dobré říci, že v islámském světě nemá žena takřka žádná práva a je vydána napospas mužům. Je to jen pouhá onuce či rohožka o kterou si muž otírá boty, protože žena je jeho vlastnictvím. Ateisté či křesťané jsou vražděni cíleně a s velkou pompou s huronským pokřikem ALLAH AKKBAR-bůh je veliký. Proto se nyní na tomto místě a v tento čas ptám--Toto propagujete? Toto učíte děti??? Hnus!! Ve své podstatě se postup na Trutnovské škole dá přirovnat s propagací hnutí potlačující lidská práva a svobody. To už můžete začít ve třídě rovnou hajlovat a bude to v podstatě to samé. Proto s takovýmto postupem zásadně nesouhlasím a striktně jej odsuzuji. Paní učitelka by měla ve svém vlastním zájmu opustit místo za katedrou a pan ředitel, který způsob její výuky podporuje taktéž.

Je ostudné, kam až naše společnost klesla! Je ostudné a to především pro kantorskou obec, že děti odcházejí ze škol a mají minimální znalost křesťanství, ale i Českých dějin. Nevědí kdy byla založena Československá republika a kým, nevědí o boji národů Čechů a Slováků za svou svobodu a samostatnost.Neznají oběti Rakouského a Německého útlaku našich národů, nevědí jak byl pošlapáván a upozaďován Český jazyk!! České děti nejsou vedeny k vlastenectví a národní hrdosti. To je hrubá chyba a doslova hanebnost. Místo toho se učitelka producíruje ve škole v nikábu a plácá nesmysly o islámu o kterém ví asi kulové.

Samozřejmě je to vše věcí názoru, ale osobně jsem přesvědčen, že v takovémto podání islám do školy nepatří a že je v první řadě potřebné zajišťovat to, aby žáci měli především alespoň průměrnou znalost Českých dějin a křesťanství. Teprve potom můžeme mluvit o islámu a to ještě velmi opatrně, ale hlavně vyváženě. Základní škola v Trutnově by si měla uvědomit, že je to Česká škola a nikoliv muslimská. Do školy s takovýmto přístupem k výuce bych své dítě nikdy nedal a rodiče dětí na Trutnovsku by si měli velmi doře rozmyslet zda své dítě dají do školy, která dětem gumuje mozek islámem.

Paní učitelko Růžičková a pane řediteli Horčičko - MĚLI BYSTE SE STYDĚT!


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

12:26 Ivo Strejček: Lídr se nevolí…

Dnes nepíšu glosu. O smrti se glosy nepíší. Dnes chci ještě několika svými řádky vzpomenout na Mirka…