Oldřich Rambousek: Zemřel George Bush st., válečný zločinec

02.12.2018 7:35

Zemřel George Bush starší, válečný zločinec, válečný štváč a jeden z čelních představitelů NWO. Chybět mi nebude.

Oldřich Rambousek: Zemřel George Bush st., válečný zločinec
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Bílý dům

Úmrtí shora uvedeného muže není nikterak bolestné. Svět si konečně oddychne od jednoho zlotřilce a bylo by fajn, aby takto zmizela na věky celá rodina Bushů. Proč? Jsou to příslušníci židozednářské lóže, snažící se ovládnout svět a porobit občanskou společnost. Je to taková mafiánská rodinka.

Rodina Bushů má škraloup už z dob druhé světové války, kdy čile obchodovala s nacistickým Německem. Jistě ve jménu pokroku a nemalého zisku, za který zaplatilo mnoho lidí svým životem. George Bush se proslavil především slizkou politikou vůči Rusku a Kubě a také rozpoutáním války v Perském zálivu. Záminka vpádu amerických jednotek do Iráku byla vylhaná a po jistém čase bylo skutečně prokázáno, že George Bush st. lhal. Nikdy se však tento zločinec iráckému lidu neomluvil za svou lež, ale ani za to, že americké jednotky vraždily a vraždí na iráckém území a tuto zemi zcela rozvrátili. Dodnes díky George Bushovi st. je Irák okupovanou zemí Spojenými státy, i když naoko zde jaksi funguje legitimní, avšak loutková proamerická vláda. Díky Bushově politice a jeho válce se v Iráku rozhořela válka občanská, v níž se vzájemně vraždí šíité a sunnité. Do toho všeho je vtažena Amerikou stvořená Al Kaida, Ann Nusrá a Islámský stát. George Bush tam zasel semínko nenávisti a vraždění pod dohledem zbraní USA. Hlavně že teče ropa. Ropa teče, voda teče, ale dodnes se v Iráku nikde nenašly zbraně hromadného ničení. Proč tam ti Američané tedy sedí? Jak Obama, tak Trump už dávno mohli americké jednotky z okupovaného Iráku stáhnout, ale nic se stále neděje. Proč? Slouží Bushova strategie někomu dalšímu? Komu? Kdyby tohle udělalo Rusko, co? To by byl problém! U vraždících amerických demokratů je však vše předem schváleno. Není tam počátek migrační krize?

Šíité, sunnité, Al Kaida, Ann Nusra i Islámský stát dělají zásadní chybu ve své politice. Nemají se bít mezi sebou, ale mají se spojit a vyhnat z Iráku americké okupanty. Saddám Husein nebyl popraven za válečné zločiny, ale za to, že Irák má hodně ropy, že spolupracovali s Ruskem a odmítali politiku USA a její demokracii. Obdobně to odnesl i Muammar Kaddáfí. Že v tom všem má prsty rodina Bushů, je nesporné.

Určitě už se v pekle těší na příchod svého kámoše také náš bývalý prezident Václav Havel. Jaký byl Vašek Bushův dobrý kamarád. On mu Bush dělal jakéhosi taťku a Václav byl poslušný synek. V naší zemi také zmršil, co mohl, a dal zelenou k jejímu vyrabování. Nelze se však divit. Mají obě rodiny, jak Havlova tak Bushova, historicky vazby na nacisty. Schwarzenbergové byli dokonce zakládajícími členy NSDAP. Jo jo. To nám vládne dobytek, co? Proč jen toto zlo lidé volí, ptám se!

Není proto na místě rmoutit se nad smrtí George Bushe st. Odešel špatný člověk, a tedy nemám proč na něho vzpomínat. Určitě na něho však nezapomenou ti, kteří díky jeho špinavé politice přišli o své blízké. Jeho přínos světové politice je ponořen v krvi nevinných.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …