P. C. Roberts: Čeho se dotkl král Midas, měnilo se ve zlato

16.09.2021 21:37

Ve druhé polovině století minulého a na počátku století jedenadvacátého se Demokraté ze strany reformní proměnili v nejhoršího nepřítele Ameriky, přesněji řečeno, oni Ameriku zničili.

P. C. Roberts: Čeho se dotkl král Midas, měnilo se ve zlato
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Paul Craig Roberts

Bílou populaci nahradili „lidmi barvy“ třetího světa, kteří vyznávají odlišné hodnoty a odlišnou kulturu. Asimilace byla zastavena. Asimilovat imigranty bylo prohlášeno za rasistické, za projev kulturní nadřazenosti a za nepřátelský postoj vůči „multikulturalizmu“, který se jaksi stal hodnotou prvořadou a základní. A stalo se důležitějším být Babylonskou věží než národem jednotným.

Byli to Demokraté, kteří obdarovali Ameriku nejednotností. Byli to oni, kdo změnili imigrační zákony a bílou populaci zaplavili lidmi barvy, žijícími ze zvýšených požadavků, které režim uvalil na lidi bílé.

Byli to Demokraté, kteří vymysleli politiku identity a zavedli výchovný systém Kritické rasové teorie a Systematického rasizmu, který bílé Američany démonizuje.

Byli to Demokraté, kteří zlikvidovali rovnost podle zákona tím, že znásilnili statutární základnu Zákonů o občanských právech a zavedli systém kvót, který namísto rovnosti před zákonem zavádí nadřazenost před zákonem.

Byli to Demokraté, kteří poštvali ženy proti mužům. A pokud tito muži nebyli homosexuály, stali se muži utlačovateli.

Anketa

Je Andrej Babiš mladší obětí svého otce?

21%
62%
hlasovalo: 72192 lidí

V Americe dneška jsou heterosexuální bílí mužové, čili normální lidé, předmětem všech přezdívek, které lidstvo zná, a jsou démonizováni zcela neúprosně. Proti nenávistné řeči a dokonce i proti zločinům z nenávisti nemohou protestovat. Jsou totálně zbaveni svých práv i lidského zacházení. Ale přitom jsou stále označováni za „privilegované“.

Útok proti bílým mužům je útokem na základní sílu země. Příběhy o ženách amazonkách jsou zajímavé, ale ženy byly vždy závislé na mužích, a předstírat, že tomu tak není, což je dnes propagováno skrz naskrz americkou společností, je jedním z největších bludů. A není to nikdo jiný, než stupidní feministky, které z normálních mužů dělají mizogyny, čili nepřátele žen.

Nebo pomyslete na onoho čtyřhvězdičkového kreténa, který dnes vykonává úřad amerického ministra obrany, jak pro bílé muže v armádě promýšlí a zavádí „trénink rasové citlivosti“. Myslí si snad tenhle imbecil, že kterýkoli bílý heterosexuální muž bude bojovat za něj a za zemi, která vede zuřivou kampaň proti bílým heterosexuálním mužům?

Washington při organizování svých válek spoléhá na bigotní jižní rasisty. Po destrukci sochy generála Roberta E. Leea v Richmondu ve státě Virginia ovšem žádný jižan už za Spojené státy bojovat nebude. Robert E. Lee zůstává totiž osobností nadřazenou jakékoli současné osobě, ať už ve Washingtonu či v Pentagonu. Takže zhanobit památku generála Leea je totéž jako zhanobit vlast. A zhanobená vlast je vlast bez budoucnosti.

(přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…