P. C. Roberts: Nevycházejte z domu, nejste-li těžce ozbrojeni

23.08.2020 7:33

Toto vás čeká, budete-li volit demokraty. Lidé jsou biti, okrádáni a posílání do nemocnic – a policisté nikde v dohledu.

P. C. Roberts: Nevycházejte z domu, nejste-li těžce ozbrojeni
Foto: repro youtube, tan
Popisek: „Other side of Black Lives Matter protest“

K dokreslení situace přikládám text Chrise Menahana z webu Regenade Tribune i doprovodná videa poznámky svědků události, která se před pár dny odehrála v centru města Portland.

Video (ZDE) zobrazuje členy hnutí Na životech černých záleží (Black lives Matter – BLM), kteří právě trestají jistého bělocha a jeho manželku za to, že zastavili auto a chtěli pomoci muži, výtržníky právě šacovaného s úmyslem ho okrást. Zatímco řidiči auta se za tento jeho čin dostává nakládačky, vykrádají další členové hnutí BLM řidičovo auto.

Video zachycuje i moment, kdy jeden z útočníků kope napadeného a na zemi ležícího muže zezadu do hlavy, kterýžto čin je policejně kategorizován jako pokus o vraždu. Po svém výprasku se řidiči auta podařilo dostat zpět do auta, rozjel ho a narazil do stromu, načež byl výtržníky z auta vytažen, zbit znovu a v bezvědomí zanechán na ulici.

(vybral a přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…