P. C. Roberts: Nunes prezidentem, McGovern ředitelem CIA? Proč

24.02.2018 10:21

R. McGovern, někdejší vysoký činitel CIA, při mnoha a mnoha příležitostech prokázal, že je osobou s vysokou morální integritou a člověkem čestným a inteligentním. S radostí by jej na čele tohoto úřadu přivítali všichni analytikové tohoto úřadu, kterým jde jejich současné zneužívání pro cíle politické hodně proti srsti. S ním na čele CIA bychom získali poctivou zpravodajskou agenturu, což je to, co v tuto chvíli tak postrádáme.

P. C. Roberts: Nunes prezidentem, McGovern ředitelem CIA? Proč
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: CIA, ilustrace

Republikán Devin Nunes, předseda zpravodajského výboru sněmovny reprezentantů, prohlásil, že ti lidé v FBI a v Obamově ministerstvu spravedlnosti, kteří záměrně a harmonizovaně vyráběli falešné útoky proti prezidentovi USA a proti Spojeným státům, budou postaveni před soud, protože nemohou být už déle tolerováni jako osoby stojící nad zákonem. „Podle mého mínění“, řekl Nunes,“je prokázanou skutečností, že zákony Spojených států skutečně porušili“.

Nunesovi hrozí, že bude kdykoli zavražděn buď FBI, nebo CIA, nebo vojenskobezpečnostním komplexem, nebo Demokratickým národním komitétem, a to i za tato jeho další slova: „Náš zpravodajský výbor uzavřel své vyšetřování možné tajné spolupráce mezi Moskvou a Kampaní za zvolení Trumpa prezidentem USA tímto závěrem: NEBYL ZJIŠTĚN ŽÁDNÝ DŮKAZ O TÉTO TAJNÉ SPOLUPRÁCI.

K tomu Nunes ještě podotkl:“ Všechny pověsti o tomto spiknutí byly nepravdivé a byly vymyšlené od začátku až do konce.“

V dnešních USA už není nikdo, reprezentující vládu práva, než právě Nunes. Stůjte proto při něm, protože se nyní ocitne pod těžkou palbou všech presstitutek a lidí v nich, kteří už dnes neslouží pravdě, ale jen svým bankovním kontům, přiživovaným „všimným“ z pokladny CIA.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…