P. C. Roberts: Washington si prosí o preventivní jaderný útok z Ruska

17.07.2023 11:34 | Komentář

Idioti ve Washingtonu povzbuzují Rusko k tomu, aby vyhladilo USA v zoufalém pokusu zachovat samo sebe.

P. C. Roberts: Washington si prosí o preventivní jaderný útok z Ruska
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Paul Craig Roberts

Ruští zákonodárci dokončili v těchto dnech vyšetřování vojenských biologických aktivit Washingtonu v laboratořích na Ukrajině, a to na základě zjištění, zveřejněných ruskými jednotkami radiační, chemické a biologické obrany v minulém roce.

Závěrečné zjištění, formulované pak příslušnou ruskou parlamentní komisí, zní takto: Washington pracuje na „univerzální“ geneticky upravené biologické zbrani, navržené tak, aby nepřátelům způsobila vážné škody, srovnatelné s tzv. jadernou zimou. Ve zprávě parlamentní komise se dále uvádí:

Anketa

Vadí vám, když nemůžete za zboží nebo služby zaplatit kartou?

38%
62%
hlasovalo: 41188 lidí

„USA mají za cíl vyvinout biologickou zbraň schopnou infikovat nejen lidi, ale i zvířata a též zemědělské plodiny.“ ... „Její použití zahrnuje též cíl způsobit nepříteli rozsáhlé a nenapravitelné ekonomické škody.“ ... „Skryté a cílené použití takové zbraně v očekávání nevyhnutelné přímé vojenské konfrontace by mohlo vytvořit významnou výhodu pro americké síly nad protivníkem, a to dokonce i nad takovým, který vlastní jiné typy zbraní hromadného ničení.“ ... „Vlastnictví tak vysoce účinných biologických zbraní vytváří z pohledu americké armády skutečné předpoklady pro změnu povahy současných ozbrojených konfliktů.“

Otázka tedy zní: Co teď Putin udělá? Zůstane nečinný a smíří se s rozšířeným ohrožením Ruska, anebo se rozhodne svou zemi před satanským zlem ve Washingtonu ochránit? V určitém okamžiku si i liberální Rusko uvědomí, že nemůže sdílet vzájemnou bezpečnost se zemí, která je tak plně oddána myšlence jeho zničení.

(přeložil Lubomír Man)

Vyšlo na Vasevec.info. Publikováno se souhlasem vydavatele

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…