Pavel Kopecký: Německo je v šoku ze sexuálních útoků imigrantů. Skutečný rozsah invaze islámských vetřelců si však ještě tamní veřejnost neuvědomuje

13.01.2016 21:02

Pavel Kopecký se zamýšlí nad dalšími perspektivami Němců, kteří jsou podle všeho určeni svými politickými elitami k vyhubení, což je ovšem také pro nás paradoxně víc nebezpečné, než si připouštíme.

Pavel Kopecký: Německo je v šoku ze sexuálních útoků imigrantů. Skutečný rozsah invaze islámských vetřelců si však ještě tamní veřejnost neuvědomuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silvestrovské veselí

Přituhuje. Útoky na ženy v Kolíně nad Rýnem a dalších německých (rakouských, švédských, finských, švýcarských) městech jsou mnohem většího rozsahu a intenzity, než se zpočátku zdálo. Trestní oznámení jen v Kolíně již podalo téměř 600 žen a dívek, které byly brutálně sexuálně atakovány (a často navíc okradeny) islámskými imigranty. "Sexuální pogrom" mění postoje veřejnosti nejen v Německu, kde státní moc ztrácí pevnou půdu pod nohama a používá nikoli proti teroristům, ale proti jejich odpůrcům, vodní děla. Velké probuzení prožívá celá propagandou dosud bezpečně uspaná západní Evropa.

Islámská expanze

Řečeno s klasiky boje proti terorismu: Evropa už nikdy nebude stejná jako před posledním silvestrem. Mezitím přicházejí z různých evropských zemí další utajené zprávy nejen o silvestrovském sexuálním násilí, ale také o tom, že se podobné útoky odehrávají na ulicích od prvních dní, co imigrantské tsunami začalo v režii globálních sociálních inženýrů zaplavovat Evropu.

Znásilňování žen na dobytém území je průvodním jevem domestikace útočníků od nepaměti. Zvláště muslimové přivedli tuto taktiku k dokonalosti. Nejen na Blízkém východě, kde je momentálně v masovém měřítku praktikována bojovníky ISILu, ale také v devadesátých letech na Balkáně například kosovskými Albánci, jejichž gangy dnes rovněž přicházejí, vydávajíce se za Syřany, ovládnout Evropu. Za spíše symbolickým ponížením "bílých žen" se však skrývá daleko agresivnější metoda islámské expanze:

"Ovládněme Evropu dělohami našich žen," konstatují islámští ideologové. Až donedávna západní odborníci poukazovali na to, že ovládnout Evropu by trvalo desítky let. Dnes se již ví, že etnická proměna bude postupovat mnohem rychleji. Například v Německu se odehraje během jedné generace.

Proměna Německa během jedné generace

Podle některých odhadů vycházejících z oficiálních údajů německých statistiků se ukazuje, že pokud bude současná migrační invaze pokračovat "naplánovaným tempem" (zhruba tři milióny každý rok), vytvoří už během prvních čtyř let neevropskou většinu ve věkové skupině mezi 20 a 30 lety v rámci celé společnosti.

To potvrzuje mimo jiné i analýza týmu profesora A. F. Kovácse z Univerzity Johanna Wolfganga Goetheho ve Frankfurtu nad Mohanem, která vyšla v Německu v časopise The European pod názvem "Pravda o uprchlické krizi". Podle Kovácse zastánci současné "bezprecedentní imigrace" jako kancléřka Merkelová tvrdí, že "jeden, dva či tři miliony jsou kapkou v moři v porovnání s asi 79 až 80 miliony obyvatel dnešního Německa."

Takové tvrzení je však podle profesora Kovácse nesprávné, protože nebere v potaz věkové demografické skupiny, na které má tento příliv dopad. Upozorňuje, že podle čísel zveřejněných německým Spolkovým úřadem pro migraci a uprchlíky, drtivě mezi příchozími převažují lidé mezi 20 a 35 lety, a často jsou i mladší. "Mnohem přesnější obraz situace získáme srovnáním stávajícího německého obyvatelstva v této věkové skupině," vysvětluje profesor Kovács. "Oficiální čísla Spolkového statistického úřadu udávají v této kategorii asi 15 milionů lidí", pokračuje a dodává: "Počet lidí s imigrantskými kořeny v této skupině je asi 3,5 milionu." Jinými slovy, původních etnických Němců mezi 20 a 35 lety je už jen asi 11,5 milionu.

Rok 2020 začátek konce

Pokud vyjdeme ze zaokrouhlené cifry (velmi podhodnocené, ale oficiální, pozn. aut.), asi miliónu nově do Německa příchozích vetřelců ročně po několik dalších let - přičemž skutečné údaje mohou být výrazně vyšší - lze velmi realisticky do roku 2020 očekávat minimální počet "žadatelů o azyl" v Německu mezi třemi až čtyřmi milióny.

Jde však o pouhou špičku ledovce. Jak totiž upozorňuje Kovács, jestliže pouhá polovina těchto žadatelů azyl získá a v zemi zůstane, do roku 2020 bude v Německu kolem dvou milionů úspěšných žadatelů a azyl. Většina jsou ovšem muži, takže následuje úspěšná snaha o "sjednocení rodiny". To ke každé kladně vyřízené žádosti o azyl přidá mezi třemi až osmi dalšími osobami, takže do roku 2020 převýší celkový součet přinejmenším osm miliónů.

Nová islámská mocnost v Evropě

Za pouhé čtyři roky, se tedy Němci v této demografické skupině stanou menšinou. Z 23 milionů obyvatel země ve věku 20 až 35 let bude do pěti let 11,5 milionu lidí imigrantského původu. "A to v celém výpočtu nebyla vůbec zohledněna vyšší porodnost imigrantů," připomíná Kovács. "V projekci řekněme třicetileté nemusíme mít příliš barvitou představivost, abychom dospěli k absolutnímu složení budoucího obyvatelstva Německa."

Co z toho plyne pro nás? I kdybychom nakrásně nějakým zázrakem své hranice tomuto přívalu zavřeli, budeme mít vedle sebe brzy islámskou mocnost. Bude si sice možná dál říkat Německo, ale vládnout mu bude úplně nové nepřátelské etnikum. A nejen jemu, ale celé Evropě.

Pokud ještě bude Evropská unie (a my v ní) realitou, pak i nám.

Zdroj.

Vyšlo na protiproud.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.