Petice: Ukončete boj proti občanům pod záminkou boje s pandemií

18.01.2022 11:10

Výzva vládě ČR pro rok 2022 - ukončete boj proti občanům pod záminkou boje s pandemií. I občan bez covid-certifikátu je nadále plnohodnotným občanem ČR!

Petice: Ukončete boj proti občanům pod záminkou boje s pandemií
Foto: Hans Štembera
Popisek: Očkování proti koronaviru, ilustrační foto

Vážení spoluobčané

před volbami do poslanecké sněmovny VŠECHNY strany současné vládní koalice slibovaly, že očkování proti onemocnění covid-19 bude dobrovolné. Že jsou proti povinnému očkování.

Dobrovolné očkování = očkování bez nátlaku. Dobrovolnost neznamená ani nátlak, ani vyhrožování. Současný stav je však diametrálně odlišný od toho, co současné vládní strany slibovaly, proto my, občané ČR podepsaní pod touto výzvou, žádáme urychlenou změnu.

Udělejme v roce 2022 tečku za obdobím, kdy byli občané svědky dosud nevídaného lhaní a manipulace ze strany politiků, vládních činitelů a jejich poradců. Jsme svědky období, kdy vláda působí jako prodloužená ruka farmaceutického průmyslu, a bojuje proti neočkovaným občanům bez ohledu na jejich zdravotní stav a infekčnost.

My, pod touto peticí podepsaní občané, vyzýváme vládu ČR:

Anketa

Podporujete vládní návrh, který ve volbách umožní korespondenční hlasování ze zahraničí?

2%
97%
hlasovalo: 34453 lidí

1) Přestaňte v rozporu s předvolebními sliby nutit občany proti jejich vůli k vakcinaci (či opakované vakcinaci) proti respirační infekci covid 19. Ukončete používání neetických a kontraproduktivních nátlakových metod k očkování proti respirační nákaze covid-19

Vážená vládo, vážený pane ministře zdravotnictví, představte si, že i zdravotníci, hasiči, policisté a další jsou svéprávnými občany, a nelze je ke zdravotnímu výkonu proti své vůli nutit. Důsledná aplikace vyhlášky o povinném očkování navíc zjevně odporuje nadřazenému zákonu o ochraně veřejném zdraví, odporuje mezinárodním úmluvám, a v neposlední řadě by výrazně ohrozila chod mnohých pracovišť, včetně zdravotnických. Dostupné vakcíny proti covidu-19, jak známo, nechrání spolehlivě před vznikem a šířením infekce, a tyto vakcíny nejsou v současnosti ani na ministerstvem vydaném "seznamu očkovacích látek pro pravidelná, zvláštní a mimořádná očkování pro rok 2022".

Je nepřípustné, aby studenti a zaměstnanci byly pod hrozbou nuceného ukončení studia či pracovního opoměru nuceni k očkování proti variantě viru, na kterou spolehlivá vakcína v současnosti neexistuje.

2) Ukončete samoúčelné testování zdravých občanů, jde o zneužití medicíny k manipulaci s občany, mimo masivního plýtvání veřejnými financemi je efekt tohoto plošného testování mizivý

Plošné testování zdravých občanů na jakokoliv nemoc či přitomnost patogenu je v medicíně naprosto výjimečná záležitost, mělo by být ekonomické, mělo by mít vliv na včasnou léčbu a zabránění progrese onemocnění. Nic z toho povinné testování zdravého občana na přitomnost původce respirační nákazy covid-19 nepřináší, zvláště u dětí. Skutečně potřebujeme zdravými občany s pozitivním PCR testem (tyto testy vykazují určité procento falešné pozitivity) nahánět každodenní statistiky nakažených?

3) Zvažte definitivní ukončení všech restriktivních tzv. covidových opatření v souvislosti s méně nebezpečnými variantami viru, kdy opatření jsou pro stát a společnost více zatěžující, než nákaza samotná

Organizátor petice
Michal Kříž
více informací najdete ZDE

Autora, prosím, neoznačujte zavádějící nálepkou antivaxer, i přes prodělaný covid jsem si nechal v roce 2021 píchnout tečku jednodávkovou vakcínou proti covidu. Výzvu k tomu, abych se dva měsíce po tzv. tečce přeočkoval, jsem odmítl, jelikož po očkování jsem se cítil hůře, než během covidu. Svou další účast v klinickém testování vakcín již striktně odmítám.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …