Petice na podporu Mateřského centra Hvězdička v Benešově

24.04.2017 11:15

My, níže podepsaní, chceme prostřednictvím této petice vyjádřit podporu Mateřskému centru Hvězdička.

Petice na podporu Mateřského centra Hvězdička v Benešově
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Pane starosto Hostku, pane místostarosto Švadleno, paní místostarostko Bruková, členové Rady města,

my, níže podepsaní, chceme prostřednictvím této petice vyjádřit podporu Mateřskému centru Hvězdička. Vážíme si toho, co v Benešově dlouhá léta dělá pro rodiny s dětmi i širší veřejnost. A jsme znepokojeni z toho, jakým způsobem nyní vedení města k této neziskové organizaci přistupuje.

Žádáme Vás, abyste Hvězdičce i nadále umožnili působit v tělocvičně, kterou provozuje v prostorách na Malém náměstí v Benešově, a kterou si před několika lety spolu s rodiči dětí, kteří Hvězdičku navštěvují, renovovali. Zaregistrovali jsme nabídku města, že by tělocvičnu mateřského centra přestěhovalo do bývalých Táborských kasáren. I přes mnohé výhody této alternativy, vidíme velkou nevýhodu v bezpečnosti lokality. Uvědomte si, prosím, že mnohé kurzy Hvězdičky se konají v odpoledních a večerních hodinách, a zamyslete se nad tím, zda byste nechali ženu nebo školní dítě chodit v těchto místech za tmy, a ta je v zimních měsících už od 16 hodin.

Prosíme též, abyste podpořili žádost MC Hvězdička o získání dotace na úhradu nájmu právě v prostorách tělocvičny na Malém náměstí. Víte velmi dobře, že jde o neziskovou organizaci. Město Benešov štědře uděluje dotace jiným subjektům a nerozumíme tomu, proč Hvězdičku vynecháváte. Žádáme Vás, aby vedení města, respektovalo přání nás benešovských občanů, a Mateřské centrum Hvězdička v jeho činnosti podporovalo a ne mu lidově řečeno házelo klacky pod nohy, jak jsme toho v současné době svědky. Mateřské centrum Hvězdička má naši plnou podporu.

Petici můžete podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty