Petice proti některému sortimentu zboží v obchodních řetězcích

30.05.2019 20:33

Vyjádření nespokojenosti se sortimentem zboží obchodního řetězce

Petice proti některému sortimentu zboží v obchodních řetězcích
Foto: Archiv
Popisek: Ilustrační foto

My, níže podepsaní zákazníci Vašeho obchodního řetězce z různých obcí ČR, vyjadřujeme tímto dopisem nespokojenost se sortimentem zboží, které je ve Vašich obchodech k dispozici.

Jako demokraticky smýšlející občané České republiky považujeme za nepřijatelné, abychom nákupem výrobků ve Vašem obchodním řetězci podporovali zisk trestně stíhaného premiéra Andreje Babiše, který využívá peněz z daní odvedených námi, poctivě pracujícími občany, k obohacování vlastních podniků, jak o tom vypovídá např. kauza s výrobou toustového chleba PENAM.

Váš obchodní řetězec tyto výrobky prodává, ba dokonce v některých odděleních (pečivo, maso) nabízí výlučně tyto výrobky, aniž by poskytl kvalitní alternativní výběr. Zejména v menších prodejnách v malých obcích jsou mnohdy k dispozici pouze jedna nebo dvě značky, které obě patří Andreji Babišovi. Chápeme, že pan premiér vlastní polovinu republiky, a proto je asi velmi obtížné jeho výrobky neodebírat vůbec, považujeme však za naprosto nepřijatelné, aby byly tyto výrobky upřednostňovány a lidé tak byli nuceni si je koupit, protože prostě nemají jinou možnost.

Žádáme Vás proto, abyste sortiment rozšířili například o výrobky menších českých firem, které si pan premiér ještě nekoupil a je potřeba je podporovat v tom, aby nezkrachovaly. Věříme, že je těchto firem stále dostatek a že budou vděčné za spolupráci s Vámi. Dále Vás žádáme, abyste naopak omezili prodej výrobků od firem spadajících do majetku pana premiéra.

Tento dopis ve velmi podobném znění jsme odeslali také dalším obchodním řetězcům a z celého srdce doufáme, že se situace změní k lepšímu a my budeme moci v klidu nakupovat.

Michaela Zoulová

Petici je možné podepsat ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…