Petice proti nesmyslnému časovému omezování barů a klubů

26.09.2020 13:25

My, podnikatelé nesouhlasíme s nesmyslným zavíráním barů, restaurací, hospod, klubů a podobných provozů mimo běžnou otevírací dobu z důvodu vládních nařízení.

Petice proti nesmyslnému časovému omezování barů a klubů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bar, ilustrační foto

Nesouhlasíme s tím, že by koronavirus nosil hodinky a řádil v určený čas!

Rozum nám říká, že viru je jedno, jestli mám v provozu lidi v poledne, nebo v jednu ráno. Časové omezení je podle nás zejména pro noční kluby likvidační. Nevidíme jediný rozumný důvod, proč by toto časové omezení mělo existovat a jak by mohlo v dané situaci pomáhat. Chápeme jiná omezení, například roušky v době přesunu, nebo rozumný počet osob v provozu, ale časové omezení podle nás nemá žádný ochranný efekt.

Požadujeme zrušení tohoto nesmyslného omezení, které nikoho nechrání a jen poškozuje ekonomiku a likviduje řádně fungující podnikatele.

Nechejte nás dělat svou práci a neničte nás. Chceme řádně fungovat, platit daně a sloužit společnosti. Vládní omezení je pro nás likvidační a toto je pro nás nepřijatelné. Na nájem si sotva vyděláme, ale musíte nás nechat fungovat. Momentálně nedokážeme plnit své závazky jen a pouze kvůli tomuto nesmyslnému omezení.

Petici můžete podepsat ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.