Petice proti plánované vojenské eskalaci armád NATO proti Ruské federaci

06.12.2021 21:37

Žádáme, aby vláda a Parlament ČR neposkytovaly české vojsko spojeneckému paktu NATO v otázce Ukrajiny.

Petice proti plánované vojenské eskalaci armád NATO proti Ruské federaci
Foto: pixabay.com
Popisek: Petice - ilustrační foto

My, občané České republiky žádáme, aby vláda a Parlament ČR neposkytoval české vojsko spojeneckému paktu NATO v otázce Ukrajiny, nijak vojska NATO v tomto směru nepodporoval a zamezil tak vtažení naší země do vážně hrozící války s Ruskou federací pod záminkou ochrany Ukrajiny před údajnou agresí RF. Nechť si Ukrajina své broblémy ve své zemi a s Ruskou federací vyřeší sama.

Bývalý Sovětský svaz, nyní prakticky Ruská federace, naši vlast osvobodil od tyranie Německa před a v průběhu 2. světové války a za to jsme Sovětskému svazu, nyní Ruské federaci, navždy vděčni a nepřejeme si vojenský konflikt mezi našimi slovanskými bratrskými zeměmi.

Přejeme si obnovit diplomatické a obchodní vztahy s Ruskou federací a navázat na vřelé vztahy, které jsme mezi sebou měli. Byly doby kdy naše vzájemné vztahy utrpěly šrámy přičiněním jedné i druhé strany, ale přejeme si udělat za vším nepříjemným velmi tlustou čáru a začít budovat a rozvíjet naše vzájemné vztahy na tom dobrém.

Budujme mír, nikoli válku!

Petici můžete podepsat ZDE.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.