Petice za návrat Jiřího Černého do Českého rozhlasu 2

15.02.2019 20:10

Svérázný dárek k jiným narozeninám, které oslaví přespříští pondělí, dostal další úctyhodný jubilant, 83letý hudební kritik Jiří Černý.

Petice za návrat Jiřího Černého do Českého rozhlasu 2
Foto: ReproFoto: ČT
Popisek: Publicista Jiří Černý

Odpovědná redaktorka programu Dvojky Českého rozhlasu Kateřina Dvořáková zrušila se souhlasem vedoucího stanice Ondřeje Nováčka, sluhy ředitele Reného Zavorala, který už mnohokrát osvědčil naprostou nekompetentnost, Černého výborný pořad Klub osamělých srdcí seržanta Pepře, který se vysílal třináct let a dosáhl počtu 551 premiér, v nichž zaznělo na 3700 skvělých nahrávek.

V rámci inovace jsem se dozvěděl, že novou posilou tam se svým obvyklým tlacháním bude Halina Pawlowská. Tomu už se nemůžete ani smát. Poté co Jiřího s jeho tehdejší manželkou Mirkou na počátku normalizace z rádia vyhodili za nezapomenutelnou Houpačku, dočkal se na stará kolena znovu pěkného vděku.

Co na tuhle hanebnost odpoví Rada Českého rozhlasu s experty formátu Hany Dohnálkové, Slávka Jandáka nebo experta na pornografii na Vltavě Tomáše Kňourka?

Jan Rejžek
autor článku

Petici můžete podepsat ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

11:50 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 350. díl Dao de ling

V dnešní pomatené době mnozí hledají nějaký pevný kmen, o který by se opřeli nebo zachytili. Může to…