Petice za zachování žulových chodníků ve městě Hartmanice

19.04.2018 19:05

My, níže podepsaní občané České republiky, žádáme, aby byly zachovány žulové chodníky a obrubníky v centru města Hartmanice při plánované rekonstrukci silnice a chodníků, která by se měla realizovat od května 2018 v rámci veřejné zakázky "2/145 a 2/190 Průtah Hartmanice".

Petice za zachování žulových chodníků ve městě Hartmanice
Foto: Archiv
Popisek: Žulové chodníky ve městě Hartmanice

My, níže podepsaní občané České republiky, žádáme, aby byly zachovány žulové chodníky a obrubníky v centru města Hartmanice při plánované rekonstrukci silnice  a chodníků, která by se měla realizovat od května 2018 v rámci veřejné zakázky "2/145 a 2/190 Průtah Hartmanice".

Chodníky tvoří velkoplošné žulové desky, které jsou jen málokde k vidění. Myslíme si, že žádný moderní materiál nemůže tento plnohodnotně nahradit, po stránce odolnosti a kvality, historické hodnoty a v neposlední řadě atmosféry, kterou vytvářejí. 

Petici můžete podepsat ZDE.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Hampl: O ruských špionech

16:14 Petr Hampl: O ruských špionech

Denní glosy Petra Hampla.