Petr Brandtner: Pravda o covidu-19 - odhalení Velkého resetu, lockdownů, vakcinačních pasů a nového normálu

17.11.2021 10:33

Autor mnoha bestsellerů z oblasti lékařství a zdraví, dr. Joseph Mercola, spolu s Ronnie Cumminsem, ředitelem asociace pro ochranu zdraví spotřebitelů, se rozhodli napsat knihu, která se věnuje jednomu z nejdůležitějších témat dnešní doby: pandemii covidu-19.

Petr Brandtner: Pravda o covidu-19 - odhalení Velkého resetu, lockdownů, vakcinačních pasů a nového normálu
Foto: Repro Youtube
Popisek: Koronavirus SARS CoV-2

Kniha slibuje sdělit pravdu o covidu-19. Na rozdíl od jednostranného a autoritářsky prosazovanéhopohledu mocenských a korporátních elit, autoři volí sokratovský přístup k poznání pravdy založený na posouzení daného jevu z různých úhlů pohledu a na základě ověřitelných faktů. Tento způsob je pro člověka s otevřenou myslí a touhou poznat pravdu zřejmě nejpřijatelnější a nejpřesvědčivější.

Kromě zdravotního hlediska autoři zkoumají současnou pandemii covidu-19 a její zvládání i z hlediska mocensko-politického a také psychologického. Přitom ukazují, že posledně dvě jmenovaná hlediska jsou pro pochopení toho, co se v souvislosti s covidem-19 děje, zcela zásadní. Nebojí se přitom otevírat otázky, které jsou ve sdělovacích prostředcích hlavního proudu obvykle považovány za tabu, jako je původ viru, role velkých korporací, nadnárodních organizací a mocenských elit, plány na nové společenské a politické uspořádání našeho světa v podobě Velkého resetu a tzv. „nového normálu“, problematičnost užívání PCR testů i klasifikace úmrtí, užívání metod psychologické manipulace a nátlaku, otázky účinnosti a bezpečnosti mRNA vakcína, potlačování alternativních účinných prostředků a metod léčby.

Čtenáři, kteří chtějí své poznání pravdy založit na ověřitelných faktech, jistě ocení, že autoři své zkoumání a tvrzení opírají o více než 500 odkazůna odborné a veřejně dostupné zdroje. Vzhledem k rozsáhlosti poznámkového aparátu je možno pozitivně ohodnotit i to, že poznámky a odkazy na další literaturu nejsou včleněny přímo do vlastního textu knihy, nýbrž jsou obsaženy ve zvláštním oddílu na konci knihy. To činí vlastní text přehlednější a čitelnější.

kniha

I když členění knihy a řazení argumentů je logické a vzájemně navazující, některé části knihy mohoubýt prořadu čtenářů náročnější vzhledem k použité lékařské a biomedicínské terminologii. Tomu se zřejmě není možné zcela vyhnout v knize pojednávající o virovém onemocnění jakým covid-19 je. Celkově však lze říci, že kniha je určena pro běžného čtenáře, přičemž autoři se snaží vysvětlit danou problematiku tak, aby byla pochopitelná pro každého.

Autorům se podařilo vytvořit dílo, které je zajímavé i poučné pro každého, kdo chce současné situaci lépe porozumět. Není bez zajímavosti, že kniha se ve svém originálním znění stala v USA bestsellerem s vysokým počtem pozitivních recenzí na Amazonu (89 % nejvyššího hodnocení z více než 3000 komentářů). Čtenáři oceňují především to, že jim kniha na základě faktů a logických argumentů pomáhá nahlédnout hluboko pod povrch věcí a lépe pochopit to, co se kolem covidu-19 odehrává. Tento přínos bude jistě kniha mít i pro českého čtenáře a neměla by tak ujít jeho pozornosti.

Zbývá už jen dodat, že knihu v českém překladu právě vydává brněnské nakladatelství RIVA.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

13:57 Zbyněk Fiala: Benzinová auta ochromila nadvýroba

Čínský automobilový průmysl narazil na odbytovou bariéru spalovacích motorů. V největších čínských m…