Petr Hampl: Až jednou…

23.01.2024 15:13 | Glosa

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: Až jednou…
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Komunikační kanály jsou plné přání k mým dnešním půlkulatinám, což mě samozřejmě těší.  A těším se, až jednou budu slavit narozeniny ve svobodné zemi. Uspořádám oslavu hlasitou, bujarou a naprosto nekorektní. Pozvu ty nejskandálnější lidi. A žádný papaláš ani aktivista nebude vyhrožovat hospodskému, že mu zničí podnikání, jestli nám nezruší rezervaci. Nikdo se nebude bát, že přijde o práci, pokud se tam ukáže. Kdo bude mít chuť, ten přijde, a kdo nebude mít chuť, ten nepřijde. Budeme tam jíst český guláš z krávy, která se pásla na české louce a byla zabita a zpracována v naší zemi. Budeme pít pivo z pivovaru, který nepatří cizincům. A pozveme pořádnou jižanskou kapelu (tady se toho amerického vlivu nezbavíme, ona je ta jejich muzika fakt zábavnější).

Až se tohle splní, já už asi budu dost starý, takže budu jen sedět někde v rohu a popíjet. Ale i tak se na to moc těším.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

12:17 Ivo Strejček: 20 let členství ČR v EU - pozitiva se hledají těžko

Dvacet let od vstupu České republiky do Evropské unie je významným výročím v historii naší země a za…