Petr Hampl: Divadelní opozice

30.01.2022 11:38 | Komentář

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: Divadelní opozice
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Sestavoval jsem pro kohosi přehled toho, k jakým podvodům došlo při amerických prezidentských volbách, a uvědomil si, jak katastrofálně nedbalou práci provedli Trumpovi lidé a jak to protistraně usnadnili. Nikde není k dispozici spolehlivý soupis toho, ke kterým podvodům došlo! Veřejný prostor je plný směsi pravdivých informací, vylepšených informací a naprostých nesmyslů, přičemž pro běžného čtenáře je nesmírně náročné ověřovat si pravdivost. Většina si tedy „udělá názor“ – podle toho, se kterou stranou sympatizuje. A velká média to celé s nesmírnou snadností shodí jako hloupou konspiračku.

Jestliže ti lidé nedokážou sestavit a zveřejnit jeden soubor ověřených faktů, jak chtějí čelit společné mašinérii americké státní správy a sorostovských neziskovek?

Obávám se, že to není jen problém Donalda Trumpa, ale velké části sil odporu proti globalistické nadvlády. V mnoha zemích. Není zájem o solidní práci, je zájem o vyvolávání dojmu a vybičovávání emocí. Takže máme záplavu zpráv na twitteru, které „za nás mluví“ (dokud to provozovatel Twitteru nesmaže), ale není udělaná základní práce.

A výsledky tomu odpovídají. Jakkoliv je Biden pokládán za zoufalce, kdyby byly volby dnes, snadno by Trumpa porazil. I bez podvádění. Trump dokáže naplnit dostat desetitisíce lidí na stadiony, vyvolat emoce, ale pořád to není nic jiného než vzájemné ujišťování se v rámci uzavřené menšiny. Pár vůdců na tom může slušně vydělat, ale situaci to nemění.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

13:04 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy - 352. díl Oswald Spengler - Myšlenky

Oswald Spengler, německý filosof dějin (25. května 1880, Blankenburg – 8. května 1936, München), do …