Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (18)

12.12.2019 17:36

O zbraních, Lisabonské smlouvě, babišiádě a džihádu pro České republice

Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (18)
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Lisabon neplatí!

Způsob, jakým se Evropský soud vypořádal s naší žalobou na evropskou protizbraňovou směrnici říká jediné - Lisabonská smlouva neplatí, když se to unijním orgánům nehodí! Pokud se z toho neposere náš parlament a hlavně banda zrádců a zemských škůdců zvaná Senát, můžeme směrnici na vlastním území ignorovat a aplikovat ji jen na vývoz a cestování se zbraní do zahraničí. Jde o otázku vnitřní bezpečnosti ČR a po té je EU prd, ač to Eurosoud odmítá vzít na vědomí. Bohužel, už za Chovance začalo Vnitro chystat novelu celkem dobré právní normy a manévry Senátu jen podělaly, co se dalo. Zemští škůdci v čele s Kuberou odmítli jednoznačnou ústavní ochranu práv  a majetku občanů a nahradili ji hezky vypadajícím šidítkem. Jo Kubero - k čemu mi bude právo na obranu zbraní, když mi ji pro svoje koryto na pokyn Bruselu sebereš?

K Lisabonu ještě jednou

Z právního hlediska by bylo možno brát Lisabonskou smlouvu jako neplatnou. Okolnosti jejího podpisu prezidentem Klausem nelze popsat jinak, než jako nátlak. Dodnes se jisté parlamentní kruhy chlubí tím, že kdyby Klaus nepodepsal, měli tito spiklenci psychiatrem připravený a podepsaný dokument o jeho nesvéprávnosti, aby bylo možno smlouvu ratifikovat bez prezidenta. Doufám, že dotyčného psychiatra dříve či později zbaví lékařská komora doktorátu a půjde sedět za zneužití funkce...

Další kolo Babišiády

odstartoval audit EU. Jako obvykle naši bojovníci za jedinou správnou demokracii přehlížejí podstatný detail - že se Babiš napakoval na základě záměrně děravých zákonů,  které pro své obohacení vytvořil a prosadil slavný demoblok, když byl ještě u koryta. Platit to ale budeme jako obvykle všichni.

Nejvyšší soud podpořil sluníčkářský podvod!

Naše neslavně proslulá justice opět poškodila zájmy státu a jeho občanů, když podpořila sluníčkáře ve sporu o hidžáb. Asi bude třeba, aby do každého soudce Nejvyššího soudu v nemocnici zašili kus hadru a zbytek nechali na osudu. Když si to na základě v tisku dostupných informací shrneme:

1) Údajná Somálka, ve skutečnosti nelegální migrantka neznámého původu přicestovala do ČR bez dokladů přes Rusko (kdepak byli soudruzi z BIS?).

2) Dotyčná údajná Somálka na našem území obdrží (od koho a jak?) doklady potřebné k pobytu - včetně dokladu o zkoušce z češtiny, i když česky neumí ani slovo.

3) Dotyčná údajná Somálka se přihlásí na zdravotnickou školu, kam ale podle dostupných informací nebyla přijata - oficiálně pro nedodržení úředních procedur z její strany. Nějaká blíže nespecifikovaná multikulti neziskovka zapomněla obeslat potřebné papíry.

4) Platné hygienické předpisy na zdravotní škole jakýkoliv hadr na hlavě nepřipouštějí - tudíž ani hidžáb. Multikulturní klika z toho ale udělala aféru o náboženský symbol a začala se soudit - s naprosto protiprávní podporou ombudsmanky Šabatové.  Nakonec jim dal za pravdu (za koryto, nebo za prachy neziskovek?) Nejvyšší soud, čímž se ale dopustil obecného ohrožení povýšením práva na hadr na hlavě nad zdravotní bezpečností obyvatelstva a ignorujíce skutečnost, že dotyčná žalující údajná Somálka (ve skutečnosti anonymní nelegální migrantka) z právního hlediska studentkou popotahované školy nikdy nebyla a tudíž tam nemá co pohledávat.

Co z toho vyplývá? Že naše justice potřebuje brutální čistku a také osobní a hmotnou odpovědnost za spáchané škody.

Krysodlak

(Krysodlak není Petr Hampl, ale jiný autor, který chce zůstat v anonymitě)

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…