Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (4)

11.04.2019 18:51

O inkluzi, tažení proti Rusku, Hamáčkově ministerstvu, České poště a chlastu na vodě

Petr Hampl: Komentáře Krysodlaka (4)
Foto: Archiv PH
Popisek: Petr Hampl

Inkluze

Jak se ukazuje v praxi, inkluze naplňuje skutkovou podstatu několika trestných činů, i když programová debilizace národa zatím ještě trestná není. V první řadě naplňuje skutkovou podstatu trestného činu obecného ohrožení - v mnoha případech byli inkludováni agresivní jedinci s papírama na hlavu, kteří fyzicky ohrožují okolí. Dále je tu vydírání - v řadě případů byli rodiče postižených donuceni k souhlasu s inkluzí hrozbou odebrání dětí ze strany úřadů. Když na to ředitelka jednoho z ústavů pro postižené děti osobně upozornila ministryni Valachovou, se zlou se potázala. Dále by se dalo uvažovat i o poškozování státu ve věcech majetkových - stát a tedy naše kapsy stojí a ještě bude stát nemalé peníze.

Tažení proti Rusku

Na síti i mezi politiky je celá řada zastánců války s Ruskem. Neškodilo by tyto chrabré bojovníky posbírat a odeslat jako dobrovolníky do Kyjeva, určitě by jich byl celý pluk. Místní vláda má o vojáky nouzi, takže by posilu zajisté uvítala. Velet by mohl Petr Pavel, roli polního kuráta by zvládl Halík, o politické školení by se jistě rádi postarali pánové z politiky v čele se Šláfnberkem a Štětinou, kdysi to "Přítelem Sovětského svazu". A aktivista Peszynski by s úspěchem mohl fungovat jako živý štít pro celou rotu. Při jeho postavě v něm střely běžných pěchotních zbraní zabloudí dřív, než trefí nějaký životně důležitý orgán a a artilérie pod 155 mm z něj maximálně obere trochu sádla.

Hamáčkovo vnitro

V souvislosti s masakrem v mešitě na Novém Zélandu soudruh Hamáček vyhrožoval stíháním každému, kdo by s masakrem veřejně souhlasil. Když pomineme skutečnost, že jde o popření svobody slova zcela v propagovaném duchu vnitra (je zaručena svoboda projevu, ale už ne po projevu), je to poněkud v rozporu se skutečností, že si samotné vnitro s platnými zákony dlouhodobě vytírá pozadí. Počínaje takovou prkotinou, jako jsou zákonné lhůty na vyřízení některých spisů (dvouměsíční se vyřídí za osm měsíců až dva roky), přes krytí policistů falšujících hlášení a jiné úřední dokumenty po zcela otevřené ignorování faktu, že vnitrem spravované czech pointy na poštách běžně potvrzují i zjevně padělané dokumenty jako pravé.

Česká pošta

Instituce podřízená vnitru, pracující podle hesla:"Čím horší služby, tím vyšší ceny". Vedení se kasá, jak to skvěle vede a de facto vede otrokářské zařízení, kde zaměstnanci místo starosti o řádné doručování zásilek musejí nabízet produkty spřízněných soukromých firem, aby nechcípli hlady.

Omezování práv a svobod

Představitelé demokratických stran a politických neziskovek nás stále krmí pohádkami o zlých náccích, Rusech, ruských agentech a kovaných komunistech, co nás chtějí připravit o svobodu. Za posledních 30 let naší svobodu neomezil žádný nácek, Rus, ani ruský agent. Bohužel jsou to nikým nevolené neziskovky, takzvaně demokratické strany a jako jejich přicmrndávač KSČM s nimi v holportu, kdo nás od Plyšáku připravuje o práva a svobody. Po vstupu do unie je lídrem v zotročování bohužel právě Evropská unie, která se stala novou verzí bolševické totality. Vítejte na cestě do 50. let!

Chlast na vodě

Parlament povolil vodákům chlastat. Bohužel. Jako obvykle se řeší následek místo příčiny. Zákaz chlastu platil od starého mocnářství a u nejmenších plavidel se jím nikdo nezabýval. Po zprůmyslnění vodní turistiky se stal problémem - ostatně obecné povědomí omladiny, že na vodu se jezdí hulit a chlastat a že abstinenti tam nemají co pohledávat se v sezóně na turistických tocích stalo normou. Pár utopených, bordel kolem vody, plovoucí nálevny a další průvodní jevy dohnaly státní orgány ke kontrolám a vymáhání zákazu. To se nelíbilo fetkám z řad Pirátů a pár vykopávkám z jiných stran, neznalým současných poměrů a prosadili oficiální povolení chlastu u nejmenší kategorie malých plavidel. A patrně spustili lavinu - další zákazem postižené skupiny (cyklisti a řidiči) si budou stěžovat na diskriminaci - proč vodáci můžou a oni ne....

(Krysodlak není Petr Hampl, ale jistý autor, který chce zůstat v anonymitě)

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…