Petr Hampl: Probudí Budil Trikoloru?

20.11.2021 15:33 | Komentář

Denní glosy Petra Hampla.

Petr Hampl: Probudí Budil Trikoloru?
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Profesor Budil razantně vstoupil do dění v Trikoloře, když – místo, aby se ucházel o nižší funkce – oznámil rovnou kandidaturu na předsedu. Dává to perfektní smysl. V té straně buď dojde k radikální změně nebo nemá smysl s ní ztrácet čas.

Ivo Budil není jen jedním z nejbrilantnějších mozků a nejlépe vzdělaných lidí v českých zemích. Je to také rázný a odvážný člověk (což se o něm tolik neví, protože tak na první pohled nepůsobí).

Nadcházející sněm Trikolory tak bude první řadě testem. Chtějí členové pokračovat v provozování uzavřené sekty – jakési napodobeniny Volného bloku – neco se chtějí aspoň pokusit vybudovat sílu schopnou bránit normální svět poctivých pracujících lidí a obnovit národní stát? Ani profesor Budil nemůže nic garantovat. Ale nabízí aspoň šanci to zkusit.

A že není tak charismatický a tak mediálně známý jako stávající předsedkyně? Milí Trikoloristé, dali jste do její osobní propagace desítky milionů korun. A jediným výsledkem je ostuda, takže byste potřebovali další desítky milionů na napravení škod. Leda byste doufali, že přetáhnete voliče Dělnické straně, monarchistům a Alianci národních sil, a že ovládnete obchod s lampami proti 5G sítím.

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jan Campbell: K věčnému míru

11:24 Jan Campbell: K věčnému míru

V mnoha zemích na světě, nehledě na harašení zbraněmi, tisknutí bezcenných dolarů a euro, dodávek zb…