Petr Hampl: Ztráta maskulinity je nepochybně průšvih

05.07.2021 16:47 | Glosa

Denní glosa k feminizaci západních mužů

Petr Hampl: Ztráta maskulinity je nepochybně průšvih
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Petr Hampl

Ztráta maskulinity je nepochybně průšvih. Pro lidi je mnohem těžší mít normální vztahy, ale především je to průšvih bezpečností. Ze společností a národů, jejichž muži ztratili svou maskulinitu, se stává lovná zvěř. “Po celé Evropě jsou bílé ženy evropského etnického původu, francouzské, německé, dánské, švédské, otevřeně znásilňovány na veřejnosti privilegovanými barevnými lidmi, které vítají spodiny jako Merkelová, zkorumpované francouzské vlády, koupení a placení Italové, hloupí Britové a běloši jen odvrátili zrak a šli dál. Feminismus nejenže zbavil muže jakéhokoli pocitu závazku vůči jejich ženám, ale k smrti se bojí, že budou zatčeni za urážku barevné osoby zásahem do jejich znásilnění bílé ženy. Ve Skandinávii se ženy nejen bojí opustit své domovy, ale bojí se oznámit své znásilnění, protože policie by je mohla obvinit z trestného činu z nenávisti kvůli údajnému znásilnění chráněnou barevnou osobou,” píše Iben Thralmová. Však oni v Číně dobře vědí, proč vláda podporuje programy na posílení maskulinity čínských mužů.

Je ale dobré také vědět, že to má dvě stránky. Příliš maskulinní muži jsou agresivní, občas nezvladatelní, občas zbytečně riskují, neuklízí po sobě, házejí ponožky na podlahu… a mají stovky dalších vlastností, které nejsou pro okolí úplně příjemné. A také – jak kdysi uváděl jeden nový novinový titulek “Muži jsou bioignoranti”. Od chlapů nemůžete čekat zdravý životní styl ani nic, co s tím souvisí. Jedí nezdravé tučné věci, cpou do sebe éčka, kašlou na vitamíny – a ještě si z toho dělají legraci.

Více ZDE

(zdroj: petrhampl.com)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…