Petr Sedláček: O Pussy Riot a přilnavém biči, Rusku, nádraží a Mládkovi

24.02.2014 8:47

Lehké ženštiny z Pussy Riot dostaly na olympiádě v Soči na zadek bičem a pražská kavárna a eurosvazáci z České televize jsou z toho opět „auf“.

Petr Sedláček: O Pussy Riot a přilnavém biči, Rusku, nádraží a Mládkovi
Foto: RussianMind
Popisek: Staronový ruský prezident Vladimir Putin

Dostaly za to, že zase „protestovaly“ proti něčemu – tentokráte nebylo patrné proti čemu, protože příslušníci pořádkových jednotek byli rychlí a nepřipustili, aby začaly tyto nositelky eurodemokracie například veřejně souložit, či si do vagín strkat zmrzlou drůbež. Celý zákrok se dá označit spíše za výchovný, než za přílišně tvrdý. Holt co zanedbali ve výchově rodiče těchto děvčat, musí potom někdo napravit.

Jinak zkuste udělat ve Staronové Synagoze to, co udělaly Pussy Riot v Katedrále Krista Spasitele. Nevím, jak to potom bude nazývat Karol Sidon a osádka tohoto stavení, rovněž nevím, co se vám potom stane, ale garantuji vám, že se z toho nevykecáte tím, že to bylo jenom protestní vystoupení.

Když mi nějaký čtenář iDnes a podobných informačních kanálů začne vyčítat (zcela zbytečně, protože nejsem rusofil), že Rusko je fujtajbl zemí, tak mu jenom sdělím, že je tam zavedena rovná daň z příjmů fyzických osob ve výši astronomických 13%, jejich hospodářství je ve velice dobré kondici (viz: ZDE), vládě věří cca 85% lidí, komunisté jsou v hluboké opozici a Rusko se jako takové nesnaží co půl roku, na rozdíl od "demokratů" z USA někde po světě rozpoutat válku, protože potřebují zamaskovat náraz na dluhový útes a spolu s bankrotářskou EU a Mezinárodním měnovým fondem vykrást v rámci „demokratizačních procesů“ nějakou zemi.

Minulý čtvrtek se rozhodlo, že v Havířově, mimochodem tohle město se také klidně mohlo jmenovat Čestprácov, půjde k zemi jeho budovatelské nádraží. A je tomu jenom dobře. Těm, kteří by ho chtěli zachovat a hlasitě se toho dožadují, doporučuji, ať si ho koupí, či pronajmou, opraví a provozují. Vše ovšem za své, bez dotací a grantů. Zřejmě z nich ještě nevyvanul duch doby, kdy bylo všechno všech. Měl jsem to pochybné „štěstí“ v této budově nedávno asi půl hodiny být a žádná škoda se jejím odstraněním nestane. V rámci protestního happeningu bych „zachráncům“ doporučoval hladovku a na závěr, jako vyvrcholení, se připoutat řetězy ke kolejím a počkat na rychlík z Košic. Zaručeně se všem uleví.

V pondělí přijede do Moravskoslezského kraje ministr Mládek řešit neutěšený stav na poli nezaměstnanosti a hlavně její děsuplný výhled. Nevyřeší samozřejmě nic, protože lidé jako on a všeobecně panující socialismus jsou příčinou a hlavně nedílnou součástí tohoto neveselého stavu. Jinak sociální demokrat nemůže být ekonom. Jedno totiž vylučuje druhé.

Doufám však, že mne tento soudruh nezklame a řádně označí všechny třídní nepřátele, kteří za to mohou, určitě nezapomene zmínit ten škodlivý a zákeřný volný trh, který zde sice nikdy neexistoval, ale který podle něj drtí jeho nesvéprávné chudáky voliče. Jsem jenom zvědavý, jak dlouho tato argumentace soudruhům vydrží, než vše lidem dojde a začnou po nich jít. Pouliční spravedlnost bývá krutá. Doporučoval bych proto méně lhát, nebo lépe zaplatit a vyzbrojit policisty.

Drobné poučení na závěr: voliči ODS a TOP 09 - moc se neradujte, že budou mít socialisté průšvih, ti vaši jsou totiž také levicí.

S přáním hezkého dne Petr Sedláček

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Žák: Problémy Ústeckého kraje mi nejsou a ani nemohou být lhostejné

10:49 Zdeněk Žák: Problémy Ústeckého kraje mi nejsou a ani nemohou být lhostejné

Jsou totiž stejně jako kdekoliv jinde v naší vlasti výhradně důsledkem nekompetentní správy věcí veř…