Petr Suda: Pane hejtmane, jste servilní patolízal! A máte znaky komunistů

10.06.2015 10:56

Otevřený dopis hejtmanovi Jihočeského kraje:

Petr Suda: Pane hejtmane, jste servilní patolízal! A máte znaky komunistů
Foto: archiv
Popisek: Petr Suda

Dopis je reakcí na rozhovor s hejtmanem, zveřejněný ZDE.

Vážený pane Zimolo,

je těžké dělat politickou kariéru ve straně, která je prolezlá bývalými komunisty a Zemanovci. To už by bylo asi moc, kdybyste se postavil nejen proti Babišovi, ale také proti Zemanovi, který vlastně Babiše na počátku stvořil, že? Lépe, pomohl mu dostat se za hubičku k pohádkovému jmění.

Vaše patolízalství a servilita vůči Zemanovi má pro Vás svůj důvod a je pochopitelná, jako je pochopitelné patolízalství a servilita vůči Vašemu premiérovi. Ale, kdybyste byl soudný, pak dobře víte, že Babiš pracuje pod panem Sobotkou a pan Sobotka je tak za neúspěch vybírání daní zodpovědný ještě více než pan Babiš.

Jste mladý a zdáte se ambiciózní. Tímto rozhovorem, který jste vedl pro Parlamentní listy, oslovíte hlupáky, kteří si neumí dát všech pět P dohromady, ale nikoli chytré a informované čtenáře.

Každopádně jsme pochopili, že jde ze strany ČSSD o přípravu pro možný rozchod s hnutím ANO a asi to pochopili i TOP 09 a ODS, aby s ČSSD začali jednat o možném vyšachování ANO a společné budoucí koalici (vládě) bez ANO.

Pevně doufám a věřím, že v TOP 09 a OSD nejsou ve vedení hlupáci, kteří by opět podrazili své věrné i potenciální voliče možnou spoluprací s ČSSD a tím si totálně podřízli pod sebou větev.

A ještě. Vaše vymezování se postojům občanů svědčí o tom, co si myslíte o Ústavně zaručených právech. Nad protesty byste se měl zamyslet a nikoli protestující občany mediálně špinit.Vaše slova jsou velmi cítit osobní nenávistí a navíc použitím slova "kavárna" se snažíte rozpoutávat třídní boj, což je znakem komunistů a nikoli sociálních demokratů.

Petr Suda

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

20:30 Čím mladší uživatel internetu, tím víc trpěl za komunismu

Tento webový vtip připomíná dnes základní problém naší doby: totální nezájem o minulost, ignoranci h…