Petra Paroubková: Hašek žaluje Paroubkovou a používá k tomu rohlík (pardon housku)

11.11.2011 20:04

Michal Hašek je hloupý. Dlouho se dušuje, že to s rohlíkem či houskou nebo už nevím jakým pečivem na severu Čech nepeče. Nakonec se přizná veřejně přes veřejné orgány.

Petra Paroubková: Hašek žaluje Paroubkovou a používá k tomu rohlík (pardon housku)
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Můj článek o něm jej natolik pobouřil, že přemluvil rohlík a ten mě zažaloval. A teď to nejlepší - rohlík mě zažaloval pro pomluvu Haška. Jen abych to shrnula, asi ho pobouřilo, když jsem mu připomněla, že lhal, když se dušoval, že on víc než jednu funkci zastávat nebude (teď má tři) a ostentativně se navážel do D. Ratha. Nebo mu vadilo, když jsem připomněla, že jej „udělal" J. Paroubek, že byl rád, když mu říkali „malý Paroubek" atd. A co je z něj dnes? Michal Hašek je žalobníček. A k tomu zbabělý žalobníček, jinak by mě žaloval sám.

Navíc je mizerný právník. Jinak by věděl, že v článku žádná pomluva není a žaloba bude nejspíš zamítnuta. Konec konců, co bychom čekali od JUDr. s titulem z univerzity v bohem zapomenuté vesničce?

Michal Hašek byl, je a nejspíš vždy bude kačerem na provázku. Dlouho ho vedl J. Tvrdík. Tak si asi svůj handicap musel nějak řešit a na provázek si uvázal rohlík z Chomutova. Mimochodem ten samý rohlík, který uplatil svědka, aby křivě svědčil. Nakonec je svědek podmíněně odsouzený a rohlík jde před přestupkovou komisi na radnici, kde sedí jeho kobliha. Paráda, že? Nechci být zlá, ale jaké má asi rohlík vztahy s okresním státním zastupitelstvím, že podmínku nedostal on? Trestní právníci nad tím kroutí hlavou.

Nakonec je Michal Hašek také hloupý. Dlouho popírá vztahy s rohlíkem a pak nebohé pečivo zneužívá k žalování.

Než se některá z uvedených postav ohradí, že jsou smyšlené (tedy, že lžu), upozorňuji, že věci, které jsem zmiňovala třeba ve své knize a které jistý tisk označil za snůšku drbů z třetí ruky, se ukázaly jako pravdivé. Jak jinak byste vysvětlili, že dnes se již běžně píše o Nečasově blízké přítelkyni, že Bárta nakonec čelí obvinění z korupce, Hašek se pere se Sobotkou, Tvrdíkovo auto běžně stává před Sněmovnou, právník Pokorný přes Sobotku řídí svoje kšefty atd.?

Michale, jedna rada od starší bývalé kamarádky na konec. Chce to trochu kuráže, lepší učební výsledky a jiné stranické přátele.

P.S.: Už teď se těším, jak po příštích krajských volbách v severních Čechách zahodí rohlíky, housky a koblihy do koše a přejdou na celozrnný chleba. Není tak líbivý, ale chutná lépe. A pro zdraví je lepší.

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…