Petra Paroubková: Novinářka z Blesku zneužívá policii k vyřizování osobních účtů

14.11.2011 7:27

Eva Pospíšilová je zpět v bulváru. Je to víc než tři roky, co mě nejméně třikrát týdně pronásledovala smyšlenými nebo zcela lživými články. Pak se na týden odmlčela a pokračovala v tomtéž. Její zaměstnavatel se mi musel neustále omlouvat a uvádět vše na pravou míru. Pak mě nechala být. Připisovala jsem to tomu, že ji prostě vyrazili a v novém zcela zanedbatelném zaměstnání jsem jí byla ukradená. Chyba lávky...

Petra Paroubková: Novinářka z Blesku zneužívá policii k vyřizování osobních účtů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petra Paroubková

Dnes si rozhodně nemyslím, že tato lehce vyšinutá osůbka mě pronásledovala jen tak. Tedy nemyslím, že by to dělala za dobré slovo. Měla jsem šanci o ní mluvit se spoustou z jejích kolegů a ti mi otevřeli oči. Mluvili o ní a jejích blízkých až intimních vztazích s některými dnes uprchlými mafiány, o jejím napojení na lidi kolem policie nebo o její snaze být za každou - zdůrazňuji za každou cenu hubená, což v jejím případě je za hranicí zdravého stravování.

Zkrátka a dobře Evička moc oblíbená není. To mi je však úplně fuk. Postupně se mi rozsvítilo. Postupně jsem většinu věcí začala chápat.

Když jsme se setkaly poprvé, jediná poklona, kterou mi vystrouhala, byla, že jsem krásně hubená. Podotýkám, bylo to v době, kdy byl odhalen můj vztah s Jiřím a já jsem z těch stresů byla opravdu velmi hubená. Dnes se fotkám a necelým 50 kilům z té doby jen směji.

Nedávno mne moje milá Evička zase začala bombardovat sms s dotazy. Bylo to kolem prodeje našich bytů. Chtěla dokonce zveřejnit jméno mého potenciálního kupce. Nechápala jsem, odkud to jméno zná. To jsem se měla dozvědět později. Snažila se prý poukázat na naše „nekalé" machinace. Co na tom, že jsme vše ve výru událostí osvětlili. Co na tom, že ona jako pravý investigativec přestřelila o jeden a půl milionu?

Nakonec se rozhodla, že nás „utopí" na našich autech. Pardon, mých autech. Co na tom, že osobní auto mám už nějakou dobu a není to zrovna limuzína. A z práce mám k dispozici jiný vůz, kterým podle nájemní smlouvy může jezdit i můj manžel. Samozřejmě vše řádně platím. To ale jako v případě našich bytů není zajímavé.

Nakonec nás přece jen nachytala. Fotograf prý zachytil mého muže, jak nastupuje nebo vystupuje z dražšího vozu. A byla z toho „aféra". Co na tom, že se prostě nechal svézt? Moje milá Evička odhalila náš bohatý vozový park!

To je vše ještě v pořádku. V nepořádku je však sms, kterou se mého manžela dotazovala na můj služební vůz. Majitelem je prý jistý pán (můj velmi vážně nemocný otec, který má opravdu pidivozítko na Moravě) a proč lžeme? Takže pro pořádek. Majitelem auta je opravdu firma mého obchodního partnera. Za využívání vozidla platím. Já jsem vše vysvětlila. Jak nám ale Eva Pospíšilová vysvětlí, že se dostala do registru motorových vozidel? Kdo jí informace poskytuje? Proč poškozuje mé příbuzné, navíc nemocné?

Evičko, buď jednou slušným člověkem a prozraď svůj zdroj. Udělej to. Ostatně právníci již podali tři trestní oznámení a vypovídat budeš muset. Porušila jsi totiž 3 paragrafy. Vím, že se jako novinář (i když v tvém případě to je mylné označení) budeš ohánět ochranou zdrojů. Ale tvůj zaměstnavatel rád nebude. Tyto tvoje metody potvrzují to, co o tobě říkají kolegové.

P.S. Když jsem slyšela, že Evičku urážel Topolánkův zeť, vlastně mi jí nebylo líto. Jen pitomec ukáže sms, které o něm mluví tak nechutně. Navíc žena? Pospíšilová není žádný duševní magnát, proto zase ukázala svoji ješitnost. Neváhala pánovi popsat, jak vypadá. A hlavně zdůraznit, že je hubená. Holt některými věcmi a lidmi je posedlá. Dokonce se nestydí to veřejně přiznat.

Vyšlo na serveru Vaše věc. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…