Přemysl Votava: Máme statečného pana prezidenta, nezhroutil se, ani neutekl….!

12.01.2018 20:30

Náš pan prezident obstál v této těžké zkoušce opět na jedničku. Nezhroutil se, neutekl, odvolil! Jen díky zásahu ochranky prezidenta nedošlo k jeho přímému napadení.

Přemysl Votava: Máme statečného pana prezidenta, nezhroutil se, ani neutekl….!
Foto: archiv
Popisek: Přemysl Votava, Národní socialisté

Není to ostatně poprvé, již v minulosti byly uskutečněny fyzické útoky na prezidenta, před časem došlo i ke stržení a zneuctění prezidentské standarty, z Pražského hradu. Ve všech těchto případech se tak stalo i s tichým potleskem mnohých politiků či médií. Dokonce i s  vyjádřením sympatií, či „pochopením“ k těmto útokům či činům. Slaví tu politika nenávisti!

Říká se, že špatné příklady táhnou, dnes se toto rčení naplnilo.

Co nás ještě v budoucnu čeká ? Naskýtá se otázka, zda tím nejsou zneváženy polistopadové demokratické svobody, tak jsme si představovali svobodné a demokratické  volby ? Budeme těmto zákeřným útokům opět tleskat, nebo dělat, že se nic nestalo ?  Jak se zachovají ostatní kandidáti k tomuto poslednímu útoku ? Jak se zachová Parlament ČR ?

Co je zcela jisté, že z oné polonahé útočnice, se stane slavná mediální hvězda, možná i  ukrajinská hrdinka protiruského tažení ?

Jen tak na závěr připomínám, že prezident republiky je  jedním ze symbolů naší státnosti. Přes tuto skutečnost, jsme  svědky stále agresivnějších a organizovaných útoků na  nejvyššího představitele našeho státu.  Za těmito útoky, které pohrdají právy nás občanů,  musíme vidět zejména ty, kteří se stále nesmířili s vítězstvím Miloše Zemana v prezidentských volbách 2013,  ale jak se zdá, ani se svou porážkou v nedávných parlamentních volbách.

Tito stále stejní „nesmiřitelní“, hledají všemožné záminky k verbálním útokům, které tak mohou vést dokonce až k fyzickým útokům na prezidenta republiky. Představitelé těchto skupin tak popírají samotné demokratické principy, na kterých stojí Česká republika.

Máme statečného pana prezidenta ! Nezhroutil se,  ani neutekl !

Přemysl Votava mpř.
(nár.soc.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…