Přes 200 členů Bloku proti islámu přinese do sněmovny 100 000 podpisů pod peticí

21.06.2015 18:44

Na úterní veřejné slyšení petičního výboru se do Poslanecké sněmovny PČR chystá více než 200 členů BPI. S sebou přinesou další petiční archy.

Přes 200 členů Bloku proti islámu přinese do sněmovny 100 000 podpisů pod peticí
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Jiří Barták ukazuje arch nevyzvednutých poštovních zásilek s petičními archami, o nichž ho informovala pošta za jediný den.

„Během dnešního dne sem  dopočítali dalších 54 000 podpisů, což s původními 46 800, které jsme již do sněmovny odevzdali, znamená, že jsem překročili hranici 100 000 podpisů od lidí, kteří jasně říkají Ne povinným kvótám na migranty“ řekl ing. Jiří Barták předseda petičního výboru. „Vzhledem k tomu, že rychlost sběru podpisů se zvyšuje a naši členové nám avizují, že do sněmovny vezou ještě další petiční archy, nebude toto číslo určitě konečné“ dodal předseda BPI doc. Martin Konvička.

„Jsme přesvědčeni, že vláda musí respektovat tak silný hlas svých občanů, jaký naše petice představuje. A v dnešní situaci kolem běženců chceme od poslanců slyšet konkrétní kroky, které povedou k zastavení nelegální migrace do ČR. Chceme věřit, že náš návrh na zavření hranic pro nelegální migraci budou velmi vážně zvažovat“ dodal Konvička.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…