Radek Scherfer: Insolvenční (politický) hyenizmus

27.08.2012 10:35

Zdraví nade vše. Praví známé lidové rčení. Přesto se našla politická strana, která se zřejmě neštítí zdraví občanů Ústeckého kraje ohrozit – Paroubkova NS-LEV 21. Alespoň to v souvislosti se zahájeným insolvenčním řízením Krajské zdravotní naznačují média.

Radek Scherfer: Insolvenční (politický) hyenizmus
Foto: Martin Kovář
Popisek: Chirurgický zákrok, ilustrační foto

Představitelé této politické strany v čele Labské investiční podali insolvenční návrh. Důvody k tomuto kroku mohou být dva. V minulém týdnu uvedla Bezpečnostní informační služba ve své výroční zprávě, že v České republice operují organizované skupiny, které se zmanipulovanými insolvencemi snaží obohatit. Druhým důvodem, zřejmě pravděpodobnějším, je poškodit ČSSD před krajskými volbami. Podání insolvenčního návrhu má totiž pomoci Jiřímu Paroubkovi, aby na své pravidelné tiskové konferenci měl nové téma a mohl před novináři kritizovat Krajskou zdravotní, a to přesto, že se jí ekonomicky nikdy nevedlo tak dobře, jako teď.

 

Ať je důvod jakýkoli, lidé spojeni s Paroubkem se snaží podvodně ohrozit zdraví občanů Ústeckého kraje. Takové jednání nelze nazvat jinak, než insolvenčním (politickým) hyenizmem. Touha některých bývalých premiérů dostat se opět k moci zřejmě nezná hranice. V žádném případě však těmto politikům nejde o lidi.

 

Vyzývám tyto pseudopolitiky: „Vyjměte Krajskou zdravotní ze svých předvolebních her a nechte nás v klidu pracovat. Nestrašte naše zaměstnance a obchodní partnery řečmi o insolvenci, nevyhrožuje tím, že budou naši zaměstnanci bez mezd a naši spoluobčané bez zdravotní péče!“

 

Radek Scherfer
Předseda představenstva Krajské zdravotní , a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Názory, ParlamentniListy.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…