Radim Valenčík: Další dva fejky jako bejky - Novičok a Merkel

08.09.2018 20:37

"K hromadným útokům na lidi "neněmeckého vzezření" v saském městě Chemnitz (Saská Kamenice) nedošlo, řekl pro páteční vydání deníku Bild šéf německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen.

Radim Valenčík: Další dva fejky jako bejky - Novičok a Merkel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Valenčík

O údajných honech na cizince se v předchozích dnech zmiňovala média, policie i kancléřka Angela Merkelová po vraždě, z níž jsou podezřelí přistěhovalci. Celé ZDE

Toto je velmi závažné. Na okamžitou demisi Merkel. Doufám, že se z toho, kam až zlo a lež pocházející od současné globální moci mohou zajít, poučí někteří naivkové , včetně J. Dolejše (pokud je ovšem jen naivka).

Na druhý jako první u nás upozornila ve své "ranní kávičce" Tereza Spencerová:

" tož si to shrňme... Britové zveřejnili dvě fotky doplněné o ruská jména... která jsou i podle Britů falešná... a po Rusku (a vlastně i celé Evropě) požadují jejich zatčení... ale prý nechtějí Rusku předat otisky prstů, čísla pasů nebo letenek a další údaje, které sami mít musejí neb je vyplňuje a odevzdává každý Rus při žádosti o vízum... a k tomu hotel, na kterém se půl roku neuklízí... aby se zachovaly stopy novičoku... ale současně se tam na novičok ani neumírá nebo nechuraví... a to ani poté, co byli personál a hosté půl ruku vystaveni této smrtící látce... a ti dva "kluci z plakátu" prý pracují pro ruskou vojenskou rozvědku GRU... která především útočí na provařené agenty a bezdomovce... museli novičok asi po hotelu bryndat, aby zanechali jeho stopy... ale sami v pohodě odjeli dom... zajímavé jsou i fotky z kamer, na nichž se oba – samostatně – objevují na stejné úzké letištní chodbě, v na vteřinu stejný čas... a s tím vším dnes Británie půjde do Rady bezpečnosti OSN... tenhle béčkový thriller je fakt hloupý..."

Hned další den (dnes) pak vtipně okomentovala fakt, že se k této lži okamžitě přidal celý "civilizovaný svět", tj. ten, který funguje na dosazení vydíratelných slouhů současného zdegenerovaného a rozpadajícího se jádra globální moci:

"takže Británie zveřejnila dvě fotky nějakých chlapů... k nimž připojila ruská jména... o nichž sama připustila, že jsou falešná... a Británie, Kanada, USA, Francie a Německo "podpořily britská obvinění vůči Rusku"... prý je na programu "historicky největší vypovězení ilegálních spolupracovníků ruské rozvědky" ze západních zemí... současný systém vyžaduje zástupy slepě věřících..."

Lze pochopit, že rozjeté mašinérii lži vrůstající z jádra současné globální moci část mladých lidí uvěří. Nejsou si ve lidské čistotě, resp. mladistvé nepokaženosti vůbec schopni připustit, že by se jim takto mohlo lhát z nadnárodních míst nejvyšších. Jako ta funkcionářka ve slavném filmu Sexmise. Ta ale nakonec z jedné lži pochopila, že celý systém byl založen na lži.

Jinak k Novičoku velmi podrobně doporučuji Jana Schneidra (ZDE)

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …