Radim Valenčík: Tenhle píár se Grétě hodně nepovedl

17.12.2019 7:32

"Cestuji narvanými vlaky přes Německo. Jsem konečně na cestě domů," napsala na Twitteru Thunbergová k snímku. A dočkala se reakcí.

Radim Valenčík: Tenhle píár se Grétě hodně nepovedl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Radim Valenčík

Viz ZDE

Na její tweet, kde sedí na podlaze vlaku obklopena zavazadly (viz titulní foto), ale reagoval i německý dopravce Deutsche Bahn.

"Vážená Greto, děkujeme, že nás podporujete v boji proti změně klimatu! Těší nás, že jste s námi cestovala vlakem ICE 74 na 100% zelenou elektřinu," napsal dopravce na Twitter.

Dodal ale, že Thunbergová cestovala první třídou a měla místenku. "Bylo by ještě hezčí, kdybyste zveřejnila, jak přátelský a kompetentní tým se o vás staral," dodaly DB.

Gréta pak upřesnila, že to byl jeden z vlaků, kterým jela.

Vysvětlení je ale jednoduché. Kupé 1. třídy bylo patrně přeplněno dalšími zavazadly a jen část jich s Grétou zůstala na chodbě. Příště by byl asi lepší kamion poháněný plachtami. Tam by se snad všechny Grétiny propriety vešly.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.